7 lánytípus, aki ijesztő a pasi számára! Ne légy ilyen!

Vannak olyan lányok, akik bizonyos tulajdonságaikkal már jó előre elriasztják a srácot.

,

Némelyik lány értetlenül áll előtte, hogy bár valószínűleg semmi baj nincs vele, mégsincs pasija. Elképzelhető, hogy a háttérben valami olyasmi húzódik meg, amire nem is gondolna az ember: nem az a baj, hogy nem tetszik a srácoknak, hanem az, hogy valamiért félnek tőle. Elmondjuk, melyik az a hét lánytípus, akiktől tartanak a pasik, és mely tulajdonságok miatt ijednek meg.
 
1.Kirázza a hideg a pasit, ha minden lépéséről be kell számolnia. Ha a napi három telefonhívásból egyet véletlenül kifelejt, és te máris a fejét veszed, nem marad melletted sokáig.
 
2.Attól is megijed a srác, ha napi 20 sms-t küldesz neki, vagy óránként felhívod. Ne tapadj rá, hagyj neki egy kis levegőt!
 
3. Az sem garancia a könnyű pasizásra, ha valaki feltűnően szép, mert a férfiak jó része nem is próbálkozik az elutasítástól való félelem miatt.
 
4. Az egyik legfélelmetesebb típus a pasik számára a hisztis, sértődős természetű lány. Nem tudják kezelni a hangulatváltozásokat, és a legtöbb esetben nem is akarják.
 
5.  Elérhetetlennek tűnhetnek a fiúk számára a könyvmoly lányok, akik színötösök mindenből, mert lehet, hogy a srác nem érzi magát elég okosnak egy ilyen csajhoz. Azért ha jól tanulsz ne rontsd le a jegyeid egy srác miatt sem! 🙂
 
6. A kacérkodás sem vezet mindig célra: ha a pasi könnyűvérűnek gondol, nem fog megállapodni melletted.
 
7. Fontos a szülőkkel való jó kapcsolat, de ha az apukád vagy anyukád túlságosan védelmez, az elijesztheti a srácokat.
Hozzászólások: