Fények, zajok, mozgás, ezektől a hétköznapi dolgoktól lesz jobb az együttlét

sex

Ha már megtaláltad a tökéletes partnert, de mégsem olyan perzselő az együttlét mint a mozifilmek ágyjeleneteiben, ne ess pánikba! Egyszerűen csak próbálj ki néhány trükköt, és nemcsak a szeretkezés esik majd jobban, hanem a mindennapjaid is változatosabbak lesznek.

1. Sportolj!

Nincs kedved a kedvesed közeledéséhez? Többet kellene sportolnod ? lehetőleg a szabadban! A fedett pályás távolba nézés az irodában, vagy a séta a csokiautomatáig igen kevés testmozgás. Ezzel szemben ha rendszeresen és eredményesen tréningezel, edzettebb leszel, és jobban érzed majd magad a bőrödben. Ha pedig fitt vagy, egészséges és elégedett magaddal, egy fontos lépést tettél afelé, hogy megnőjön a libidód, ezért jobban kívánd és élvezd majd az ungabungát.

2. Húzd meg a határt!
A munkahelyeden keményen dolgozol, majd otthon a háztartási lemaradásodat próbálod bepótolni. Eközben segítesz leckét írni a gyermekeidnek, meghallgatod a szüleidet, tanácsot adsz a barátnőidnek. Nincs egyetlen szabad perced sem, nem csoda, hogy ha estére hullafáradt vagy, és ha a kedvesed aktust említ, csak annyit válaszolsz: ?Ha most hagysz aludni, ígérem holnap együtt leszünk!

3. Csak élvezd!
Ahogy a bölcsek mondják, nem a cél elérése a boldogság, hanem az ahhoz vezető út! Ha nincs mindig orgazmusod, ne add fel a reményt és a próbálkozást, hanem élvezd a párod szeretetét, kényeztetését, bókjait, csókjait és simogatását. Ha el tudsz lazulni az érintésétől, és nem esel pánikba amiatt, hogy egyáltalán kielégülsz-e, könnyebben eljutsz a csúcsra! És ha ez nem is megy rögtön az első alkalommal, akkor se add fel, vágyj újra és újra a közelségére, a közeledésére, és arra is, hogy kielégítsd őt.

4. Játék a fényekkel! 

Mindig sötétben szeretkeztek? Varázsolj diszkrét és meghitt hangulatot egy kislámpával, gyertyával, mécsesekkel, de ami még fontosabb, hogy világosban nemcsak érzitek és elképzelitek egymást, hanem látjátok is az összeolvadó testek játékát, ami csak fokozza az izgalmat!

5. Szánj rá időt!

Ha a szeretkezés nálatok egy röpke előjátékból, sietős aktusból és alvásból áll, itt az ideje lassítani. A gyors, szenvedélyes együttlét nem rossz, csak éppen a jóból is megárt a sok. Fektessetek időt és energiát és szeretkezzetek, ne ?csak? maga az aktus!!! Fontos a csók is!

Hozzászólások: