A TE UJJLENYOMATOD MILYEN? ENNYI MINDENT MEGTUDHATSZ BELŐLE ÖNMAGADRÓL

Mint minden más, az ujjlenyomatod is árulkodhat a fontosabb személyiségjegyeidről. Nézd meg, rólad mit mond el!

ÍGY ÁLLAPÍTSD MEG, MILYEN AZ UJJLENYOMATOD

shutterstock_487593611

Ha szabad szemmel nem igazán látod az ujjlenyomatod, akkor íme egy trükk. Vegyél elő egy fehér papírlapot, színezd be az ujjbegyedet egy filctoll segítségével, majd nyomd rá a papírra. Azonnal látni fogod, a négy közül melyik csoportba tartozol!

HURKOS

Ha az ujjlenyomatodban kis hurkok vannak, mint ahogy a képen is látszanak, akkor gratulálunk: beletartozol a nagy átlagba, a legtöbb embernek ugyanis ilyen az ujjlenyomata. Teljesen normális intelligenciával rendelkezel, pont annyira vagy okos, amennyire kell, és remekül tudsz alkalmazkodni. Barátságos és segítőkész vagy, amibe nem kell, abba nem szólsz bele – simulékony természeted miatt sokan szeretnek.

ujjlenyomat_higherperspectives_com_2016

Barátságos és segítőkész vagy

KACSKARINGÓS

Nézd meg az ujjlenyomatod: ha kacskaringós minták vannak benne, akkor ebbe a csoportba tartozol. Ez a második leggyakoribb ujjlenyomat, és akiknek ilyenjük van, azok általában nagyon intelligensek és keménykezű vezetők. Szeretnek mindennek az élére állni, de legalább nemcsak a törekvés van meg bennük, hanem képesek is arra, hogy irányítsanak. Nem félnek konfliktust vállalni, belemennek a konfrontációkba, ha tudják, hogy így nyerhetnek.

ujjlenyomat2_higherperspectives_com_20161

Nagyon intelligens vagy és keménykezű vezető

ÖRVÉNYLŐ

Ha úgy örvénylik az ujjlenyomatod, mint egy folyó, szabályosan, körkörösen, akkor ez a te csoportod. Az ilyen emberek természetüknél fogva nagy analitikusok, szeretnek mindent kielemezni, mindennek megtalálni az okát. Általában célt is érnek, hiszen rendkívüli tehetséggel áldotta meg őket a sors – bár az rossz tulajdonságuk, hogy könnyen kijönnek a sodrukból, és indulatosságukat nem mindig tudják jó kezelni. Néha nagyon magányosak, és tenniük kell azért, hogy ez ne maradjon így!

ujjlenyomat3_higherperspectives_com_2016

Analitikus személyiség vagy

HULLÁMOS

A hullámos ujjlenyomattal büszkélkedő személyiségek nagyon energikusak és magabiztosak, soha nem tudnak megnyugodni, egy helyben megülni, mindig csinálniuk kell valamit. Mivel nagy önbizalmuk van, kevés dolog tudja őket megakadályozni bármiben is. Ha egyszer meghoznak egy döntést, akkor semmi sem tudja őket eltántorítani – kitartanak az elhatározásuk mellett.

ujjlenyomat4_higherperspectives_com_2016

Semmi sem tud eltántorítani az elhatározásodtól

Hozzászólások: