A túlvilág létezik – állítja egy tinédzser

A jelenleg 14 éves Colton Burpo neve sokak számára ismerős lehet, hisz hihetetlen történetéből sikerkönyv és film is készült. A tinédzser 2003-ban egy vakbélgyulladás miatt a klinikai halál állapotába került, és állítása szerint a mennyországban találkozott meg nem született nővérével, valamint az ő születésekor már 30 éve halott dédnagyapjával is.

A fiút vakbélgyulladással vitték kórházba, ahol az operáció közben perforált a vakbele, és Colton kritikus állapotba került. Az orvosok a szülőket felkészítették a legrosszabbra, az apa pedig az égieken kérte számon, hogy miért hagyják szenvedni a fiát.

Ám Colton visszatért a tetszhalott állapotból, és két hét múlva elhagyhatta a kórházat. Röviddel azután, hogy hazatért, arról kezdett mesélni, hogy a mennyország létezik, és hogy a kórházi ágyon kívülről látta magát.

Elmondása szerint a mennyországban angyalkórus fogadta, és alkalma volt Jézus ölében ülni. A szülők először úgy gondolták, hallucinál a fiúk, hisz csupa olyan dologról mesélt, amelyekről négyévesen még nem lehetett tudomása. Elmondta, hogy találkozott meg nem született nővérével, akiről addig senki nem tett említést neki, de beszélgetett a régóta halott dédnagyapjával is, akivel olyan dolgokról esett szó, amelyekről senki sem tudhatott.

Colton az Isten trónusának nagyságáról is mesélt, arról, hogy a Szentlélek miként bocsát erőt magából ahhoz, hogy segítsen az embereken. A fiú egy figyelmeztetést is megfogalmazott: az embereknek fel kell készülniük a végső összecsapásra.

14520579324752_99076769163312_db

Colton elképesztő történetéből hihetetlen sikerű könyv született, a bestseller 2010 óta vezeti az amerikai sikerlistákat. A könyvből készült filmet 2014. április 16-án mutatták be az Egyesült Államokban.

Halálközeli élményről Colton Burpo mellett egy idegsebész is beszámolt, aki egy agyhártyagyulladás miatt töltött sok időt kómában. Az orvosok nem sok esélyt adtak a felépülésére, ám miután magához tért, Coltonhoz hasonlóan arról mesélt, hogy a mennyországban járt. Könyvében leírja: korábban ő is azon az állásponton volt, hogy a túlvilági élmények az agy szüleményei, ám miután személyesen is megtapasztalt egy ilyen élményt, gyökeresen megváltoztatta az álláspontját.

Hozzászólások:

2 thoughts on “A túlvilág létezik – állítja egy tinédzser”

Comments are closed.