EZEK A LEGVONZÓBB DOLGOK A NŐBEN A FÉRFI SZERINT

Hang
A női hang is a vonzerő kelléke a férfi szemében. A kutatások szerint a pasik a magasabb hangszínt részesítik előnyben egészen addig, amíg nem torkollik szélsőségekbe.

Illat
Több kutatás is megerősíti, hogy az emberek, más emlősökhöz hasonlóan elsősorban szag alapján tájékozódnak, ha párkeresésről van szó. Az összeillőségről mi sem ad pontosabb információt, mint az ember természetes illata, amit a parfüm csak ideig-óráig leplez. Persze, a jól megválasztott illat, harmonikus elegyet is alkothat a test sajátjával.

Hosszú haj
A férfiak női hajkorona iránti rajongása gyakran meglepő méreteket ölt. Úgy tűnik, a hosszú hajat részesítik előnyben, bár az ápoltság még ennél is fontosabb. A csillogó, dús női haj azt sugallja a férfi számára, hogy kiszemeltje kirobbanó egészségnek örvend.

Arc
Ha társat keresnek, a férfiak számára a női arc a legfontosabb tényező. Bár a szépség a kutatók szerint a szimmetrikus arányokkal egyenlő, mégsem a matematikailag tökéletes arc a legvonzóbb, hanem az átlagos arányokkal rendelkező. Mint mindenben, itt is a természetesség a legfontosabb.

www.tvn_.hu_5d3b8a3a3d00fcf738605473bb316ea4-300x187

Hasonlóság
Ha hasonlítasz a férfira, vonzóbb vagy a szemében ? állítják a szakértők, és mindenekelőtt a gének hasonlóságára gondolnak. A kutatások szerint a hasonló genetikai állománnyal rendelkező párok boldogabb házasságban élnek, az ismerősség pedig hamar bizalmat ébreszt mindkét félben.

Fenék
Nem véletlenül mustrálják a pasik olyan szívesen a női hátsókat, hiszen ez a formás, gömbölyű fenék remek termékenységi mutató.

Mosoly
Nemcsak a testi adottságok fontosak a férfi szemében, hanem az is, ki hogyan él mindezekkel. Alig akad férfi, aki egy bájos, személyre szóló női mosolynak könnyen ellent tudna állni.

Derék és csípő
A derék és a csípő, vagyis a női áramvonal egyik első számú alakítója is kitüntetett figyelmet élvez a férfiak részéről. Ezek ideálisnak tekintett aránya kultúránként változó a kínaiak 0.6-osától az afrikaiak és dél-amerikaiak 0.9-éig.

Ha alacsonyabb vagy
Régen úgy tartották, a magas lányok nehezebben találnak magukhoz illő férfit, hiszen a pasik inkább náluk alacsonyabb nőt választanak. Bár azóta nőttek az átlagmagasságok, a kutatások szerint még mindig az alacsonyabb nők vannak előnyben, és ők büszkélkedhetnek több csemetével is.

Járás
A női járás gyakran erotikus mozdulatsornak tűnik a férfi szemében, mely messzemenő fantáziák elindítója lehet. Egyes kutatások szerint valóban lehet belőle következtetni a szexuális viselkedésre.

Gondoskodás
A gondoskodás és az önzetlenség a levonzóbb női tulajdonságok közé tartoznak, megalapozzák a kapcsolat sikerét, de a családfenntartásét is.

Hozzászólások: