Mit árul el rólad a szemöldököd?

Oké, azt már eddig is biztos tudtad, hogy a szemöldököd az arcod az egyik legmeghatározóbb része. De gondoltad volna, hogy a személyiségedről is rengeteg mindent elárul?

Az íve alapján:
– Kereken ívelő: A szemed felett ívesen futó szemöldöködből rögtön kiderül, hogy szuper kreatív személyiség vagy.
– Egyenes: Ha a két kis félhold nagyjából ív nélkül csücsül a tekinteted felett, az hatalmas magabiztosságra vall.
– Szögletesen futó: Bár a három ívtípus közül ez a leghatározottabb, mégis érzékeny és tartózkodó csajszira utal.
A vastagsága szerint:
– Dús: A vastag szemöldök határozott, karakán típust rejt, és ha a szőrszálak fényesek, akkor a pasid extra boldog lehet, mert kifogyhatatlan az energiád a hálószobában!
– Vékony: Ha csipesz nélkül sincs sok gondod a szálak kordában tartásával, akkor extra érzékeny csajszi vagy, aki finom és nőies.
Elhelyezkedés alapján:
– Magasan ülő: Ha a szemöldököd távol esik a szemeidtől, és már szinte a homokodra csúszik, akkor igazi álmodozó típus vagy.
– Alacsonyan: Alig van helyed sminkelni a szemöldököd alatt? Akkor bizony hajlamos vagy elveszni a részletekben, ezért gyakran nem marad időd a fontos feladataidra.
Szimmetria vagy aszimmetria:
Az, hogy a jobb vagy bal szemöldököd ül magasabban, azt mutatja meg, mennyire irányítasz a kapcsolatodban. Ha a jobb oldali fentebb helyezkedik el, akkor egyértelműen a pasid tudtára tudod adni, mire van szükséged, és eléred, hogy meg is kapd!
Textúra:
Puhák és fényesek a szőrszálak? Akkor bizony tele vagy szexuális energiával! Ha viszont durva tapintásúak, és a fényüket is elvesztették, ideje valamivel feldobni a hancúrozást!
Na, de mi történik, ha kiszeded a szemöldököd, és megváltoztatod a formáját?
Képzeld, ha például túl vékonyra szeded, a kisugárzásod veszthet az erejéből, ami miatt akár egy határozottságot igénylő, szuper melót is elszalaszthatsz! Amikor pedig az egyenes szemöldöködbe ívet varázsolsz, törékenyebbé válsz az emberek szemében. A legfontosabb mégis az, hogy a két ív passzoljon a szemeidhez, a nagy és nyitott tekintethez vastagabb holdacskák illenek. Légy óvatos, mert ha ezt az egyensúlyt akaratlanul is megbolygatod, az az életedben is eredményezhet pár zavaros szitut!
Hozzászólások: