Nem is gondolnád kedvenc alvópózod milyen sokat elárul rólad!

Hason fekve tudsz csak elaludni? Netán párnát szorítasz a lábad közé, ha oldalt fekszel és így érzed a legkényelmesebbnek? Mindannyian mást szeretünk, ugyan úgy, ahogy mások is vagyunk! Nézd meg, rólad mit árul el kedvenc alvópózod!

1. Ha nem tudsz anélkül elaludni, hogy ki ne dugd a térdeid, miközben az oldaladon fekszel, akkor nyugodt, megbízható ember vagy, akit nem lehet egykönnyen kihozni a sodrából. Nem félsz a jövőtől és még a legsötétebb téli hajnalon is képes vagy mosolyogva kikelni az ágyból.

2. Szeretsz az oldaladon fekve, felhúzott térdekkel szundizni? Ez azt jelenti, hogy klasszul kezeled az érzéseidet és a problémáidat, viszont az elfordult testhelyzeted arra utal, hogy másokkal szemben könnyen elveszted a türelmed. Próbálj meg a hátadon elaludni, és figyeld, hogy már pár nap alatt mennyivel megértőbb leszel!

3. Hason és széttett végtagokkal alvós. Tuti, hogy imádod a kalandokat és a jó bulikat, ha a bizonyos „szabadesés” póz a kedvenced, vagyis hason fekszel és a karoddal a fejed fölé nyújtózol. Azért nem árt kicsit jobban odafigyelned a feladataidra is, mert hajlamos vagy a szétszórtságra a pörgős életed mellett.

alvas-540x280

4. Tengeri csillag, vagy fél tengeri csillag póz. Az egész franciaágyat befoglalod a kinyújtott karoddal és lábaddal? Lehet, hogy párod kényelmetlenül tölti az éjszakákat, de cserébe egy szuper kreatív embert kap a személyedben. De vajon csak a kényelem miatt választod-e ezt a pózt, vagy tényleg szükséged van egy kis egyedüllétre?

5. Ha felfelé nézve, karjaiddal magad mellett szoktál aludni, akkor jó hírünk van, ugyanis ez a legegészségesebb helyzet a hátadnak. Persze emellett rólad is árulkodik: gond nélkül kiiktatod a negatív gondolatokat, és a pillanatnak élsz, de titokban új izgalmak után vágyódsz.

6. Ha félig oldalt és félig hason szoktál aludni, akkor tutira jól kijössz az emberekkel, hisz bárkit szívesen meghallgatsz, és önzetlenül segítesz, amikor csak tudsz. Ez viszont gyakran a saját álmaid feláldozásával jár, ami hosszútávon a boldogságod útjába állhat.

Hozzászólások: