Ételek, amiket kerülj, ha normális szexuális életet akarsz

2013-07-13-15.22.16-300x336

 

Számtalan dolog befolyásolja a szexuális életünket, melyek közül a leginkább befolyásoló tényező a táplálkozás. Nem mindegy ugyanis mit, mikor és hogyan fogyasztunk. A tudasfaja.com ebben szeretne most egy kis segítséget adni?

1. Kávé

Ha rendszeres fogyasztók vagyunk, itt az ideje, hogy a cél érdekében csökkentsük a napi bevitt mennyiséget. Napi 5-6 csésze kávé ugyanis befolyásolja a mellékvesét, és ez kihat a nemi életre. Napi 1-2 adag bőven elég, és nem megy másnak a rovására sem.

2. Hot-dog, Burgerek

Hihetetlenül hangzik vagy sem, de a virsli kifejezetten negatívan hat a péniszre, ezáltal a szexuális együttlét gondolata fel sem merül.

3. Borsmenta

Bár egészséges, de a kutatások adatai szerint csökkentik a tesztoszteron szintet, így fogyasztása a szexuális életet rontja.

4. Sült krumpli

Ki nem szeretné a sült krumplit, azonban akárcsak a hot-dog és a burgerek rontják a vérkeringést és a tesztoszteron szintet. A férfiaknál magas vérnyomást idézhetnek elő, és a másik, a puffadás nem túl szexi.

5. Tofu

A fent korábban felsoroltak közül szinte mindegyik igaz a tofura is. Nagymértékben rontja a libidót, amellett pedig enyhe stresszt is okozhat.

6. Konzervek

Sokszor egy-egy gyors vacsorának a megoldása. Magas nátriumtartalma miatt szinte bombaként hat az erekcióra, és így a szexualitás gondolata szinte fel sem merül.

7. Bor

Egy pohár bor igazán képes meghozni a hangulatot, egy üveg bor viszont igazán képes elrontani azt. Az alkohol csökkenti az érzékenységet és gyengíti az orgazmust.

8. Zabpehely

Tény, hogy egy tányér zabpehely jótékonyan hat a szervezetre. Magas rosttartalma kellemetlen szénsavas érzést biztosít, és csökkenti a szexuális vágyat.

9. Gyümölcs étkezés után

Vágyfokozás képpen is szoktak gyümölcsöt fogyasztani egy romantikus vacsora után, azonban vigyázat, mert a nehezen emészthető ételek lebomlását lassítja, így puffadás, hasi fájdalom, esetlegesen hasmenés lehet a következmény.

Hozzászólások:

One thought on “Ételek, amiket kerülj, ha normális szexuális életet akarsz”

Comments are closed.