Szeptemberi pénz és szerelem horoszkóp

Mire számíthatunk az ősz első hónapjában az anyagiak és érzelmek terén?
Szeptemberben minden csillagjegy szülöttének esélye nyílik a szerelemre, ám mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit tart igazán fontosnak az életben. Az anyagiak terén sok kockázat várható, de a kitartás, jó ötletek, pluszmunka mind-mind hasznot hajthat, ám kerüljük a túlzásokat!

horoszkop-70

Kos

Pénz: Nagyon fontos, hogy pontosan meghatározzuk a vágyainkat, terveinket, és azt, hogy kivel akarunk együttműködni! Ha csak félvállról foglalkozunk a jövővel, akkor el fogunk akadni. Keressünk új lehetőségeket, vágjunk bele az ismeretlenbe! Csak akkor lehetünk sikeresek, ha konkrét célt tűzünk ki magunk elé!

Szerelem: Ha van párunk, akkor hiányérzetünk támadhat. Határozzuk meg pontosan, hogy mi a baj! Talán a szenvedély, romantika, vagy a mélyebb érzelmek hiányoznak? Próbáljunk egy kicsit visszavenni a tüzességünkből, mert nehéz követni a tempónkat!

Ha nincs párunk, akkor könnyen előfordulhat, hogy mindenki elmenekül előlünk, mert túl vehemensen keressük életünk szerelmét. Ne legyünk ennyire rámenősek, és egy kicsit alakítsunk az elvárásainkon!

Bika

Pénz: A várakozás hatalmas veszteséggel járhat, úgyhogy ne tétlenkedjünk! Az időnket fordítsuk a gondolkodásra, tervezésre, új alapok letételére! A megvalósítással apránként haladjunk, de egy percre se kételkedjünk abban, hogy elérjük a célunkat! Szeptemberben jegyezzük meg végre, hogy annál többre vagyunk képesek, mint amennyit feltételezzünk magunkról! Ha többet dolgozunk, akkor több pénzhez is jutunk.

Szerelem: Ha van párunk, akkor lássuk be, hogy mostanában elhanyagoltuk a szerelmünket! Ennek oka lehet a munka, a barátok, vagy valami más! Jöjjünk rá, hogy miben hibáztunk, és szeptemberben tegyük ezt jóvá, mert minden égi segítséget megkapunk ehhez, a párunk pedig hálás lesz.

Ha nincs párunk, akkor szeptember első felében ne erőlködjünk, mert úgysem fog sikerülni az, aminek még nem jött el az ideje! 18-a után megfordul a helyzet, mert hirtelen igazán vonzók leszünk, és feltűnhet valaki a színen, aki azonnal elszédít minket.

Ikrek

Pénz: Mindenképpen jót ígér az ősz első hava, de fontos, hogy ne erőlködéssel próbáljuk elérni a céljainkat! Szeptemberben csak olyasmit csináljunk, amihez kedvünk van, és amiben kiugrási lehetőséget látunk!

Éljük meg az adott pillanat szépségét, és mindig ahhoz nyúljunk, amiben meglátjuk a jó lehetőséget! Ha kimozdulunk a komfortzónánkból, akkor a bankszámlánk is örömmel fogadja a bátorságunkat.

Szerelem: Ha van párunk, akkor a Szaturnusz próba elé állítja a hűségünket, az akaratunkat és az őszinteségünket, ugyanis szeptemberben felbukkanhat valaki, akinek akkor is nehezen állunk ellen, ha már esküt tettünk a párunknak. Csakis a mi döntésünk, hogy a partnerünk mellett maradunk, vagy az új szerelmet választjuk-e.

Ha nincs párunk, akkor olyan gyorsan beleszeretünk valakibe, hogy felocsúdni se lesz időnk. Amikor tudjuk, hogy találkozunk az illetővel, akkor görcsbe ugrik a gyomrunk, és mindenképpen meg akarunk felelni az illetőnek. Az események gyorsan felpörögnek, és az elmélyülés is viharos gyorsasággal jön.

Rák

Pénz: A Szaturnusz miatt fontos anyagi döntéseket kell meghoznunk az ősz első havában. Most nagyon fontos lesz, hogy átgondoljuk a kiadásainkat, és megtaláljuk azok a lehetőségeket, amelyekkel a bevétel oldalt gyarapíthatjuk. Alaposan járjunk utána a dolgoknak, és csak ez után hozzuk meg a döntésünket! A Jupiter segít tisztán látni, de egy pénzügyi tanácsadó segítségét is kérhetjük.

Szerelem: Ha van párunk, akkor a romantika kaphat nagy szerepet, ezért hozzuk ki a lehető legtöbbet a szeptemberből! Legyen bátorságunk szeretni, rajongani, és a szenvedélyre se mondjunk nemet! Mindennap keressünk okot a szerelem megélésére, és ne féljünk elmondani a párunknak, hogy mit érzünk.

Ha még nincs párunk, akkor egy csodálatos románcra számíthatunk. A szerelem megérkezik hozzánk, de nekünk kell eldöntenünk, hogy élünk a lehetőséggel, vagy maradunk a szingli életformánál. Ha egy régi szerelem jelenik meg az életünkben, akkor alaposan fontoljuk meg, hogy akarjuk-e újra az illetőt!

Oroszlán

Pénz: Igazán szerencsés fordulatokat hozhat a szeptember. Ez olyan formában mutatkozik meg, hogy mindig lesz valaki, aki a bonyolult pillanatokban segít, kreatív ötletet ad, vagy kapaszkodót nyújt. A veszett ügyekben hirtelen jó kilátásokat találunk, úgyhogy ragadjuk meg azokat a lehetőségeket, amelyek vonzzanak, és keressünk több pénzt!

Szerelem: Ha van párunk, akkor néhány sürgős változtatásra lesz szükség, hiszen mi is érezzük, hogy vannak problémák, amiket akkor győzhetünk le, ha összefogunk a kedvesünkkel. Főleg a mindennapokba kell életet lehelnünk! Seperjük ki az egyhangúságot, beszélgessünk, és tervezzük a közös jövőnket!

Ha még nincs párunk, akkor egy olyan szerelem lobbanhat lángra, amely teljesen eltér az eddigi életünk során tapasztalttól. A dolog árnyoldala az, hogy az illető, aki megdobogtatja a szívünket, valószínűleg már foglalt. Ezt muszáj figyelembe vennünk. Kerüljük a kétes kapcsolatokat!

Szűz

Pénz: Az ősz első hava váratlan kiadásokat tartogat. Előfordulhat, hogy önszántunkból adunk ki egy nagyobb összeget valamiért, amire később már nem is vágyunk. Nagyon figyeljünk oda a kiadásainkra, mert szeptemberben nem várható ezt ellensúlyozó bevétel, tehát a mérleg nem lesz egyensúlyban. 24-e után minden könnyebbé válik, és javulnak a pénzügyi kilátásaink.

Szerelem: Ha van párunk, akkor nincs okunk a pánikra, mert a partnerünk mellettünk áll, figyel ránk, lesi a kívánságainkat. Érezni fogjuk a szeretetét, de lehet, hogy némi fásultság uralkodik el a párunkon, de ezt könnyen orvosolhatjuk, ha összefogunk. Lehet, hogy a kedvesünk nem úgy mutatja ki a szerelmét, mint egy lányregényben, de ettől függetlenül imádnivaló.

Ha még nincs párunk, akkor flörtre, kalandra, egyéjszakás kalandra van kilátásunk, de ideje lenne eldönteni, hogy mit akarunk! Továbbra is csapongunk, vagy elkötelezzük magunkat? Ha a második, akkor mostantól annak megfelelően éljünk, és legalább egy randevúnyi esélyt adjunk mindenkinek!

Mérleg

Pénz: Többféle anyagi lehetőség bukkanhat fel szeptemberben, de nem biztos, hogy ezek mindegyike olyan kecsegtető, mint az elsőre látszik. Szánjunk időt a szelektálásra, mert nem mindegy, hogy mibe fektetjük az energiánkat. Ha jó döntéseket hozunk, akkor még némi kreativitás kell, és elérjük a célunkat. Most megtaláljuk a megfelelő társakat a megvalósításhoz.

Szerelem: Ha van párunk, akkor egy kicsit összekuszálódhatnak a szívügyeink, de ne essünk pánikba, mert ennek a legfőbb oka az, hogy a kedvesünkkel túl sok időt töltünk házon kívül a munka, tanulás miatt. Ezen sürgősen változtassunk! Mostantól az esték és a hétvégék legyenek érzelemmel átitatva és a szenvedélyt se hanyagoljuk el!

Ha még nincs párunk, akkor az igazi valószínűleg ott él, vagy dolgozik a közelünkben, ám úgy fest, hogy nem ártana egy kicsit bátorítanunk az illetőt! Mutassuk meg, hogy a szívünk kész befogadni a szerelmet, a többi pedig az ő dolga. Beszélgessünk, inspiráljuk az illetőt, és nyugodtan öntsük szavakba a vágyainkat. A többi már magától fog menni.

Skorpió

Pénz: Olyan pénzforrásra akadhatunk szeptemberben, amely eddig is az orrunk előtt volt, de eddig nem láttuk meg benne a lehetőséget, mert vagy komolytalannak, vagy túl kockázatosnak ítéltük meg. Most teljesen világos, hogy magunkhoz kell ragadnunk a kezdeményezést, mert akkor növelhetjük a bevételeinket, ha bátran belevágunk az új dologba.

Szerelem: Ha van párunk, akkor azt vehetjük észre, hogy kezd ellaposodni a kapcsolatunk. Jó lesz, ha ennek gyorsan megkeressük az okát, mert meg kell változtatnunk a körülményeket. Most a mi dolgunk, hogy szebbé, örömtelibbé tegyük a mindennapokat. Fontos azonban, hogy lehet, hogy ez az a pillanat, amikor be kell látnunk, hogy ideje szakítani. Ez teljesen a mi döntésünk, úgyhogy jól gondoljuk át, hogy mit lépünk!

Ha még nincs párunk, akkor lehetséges, hogy mostanában olyan gyorsan kihunyt a tűz, ahogy lángra kapott. Emiatt felesleges csüggednünk, mert úgyis eljön mindennek a maga ideje! Szeptemberben az érzelmek kerülnek főszerepbe. A Vénusz segít, hogy közelebb kerüljünk az igazihoz, mert vonzók leszünk. Nem kell keresnünk az illetőt, mert magától is eltalál hozzánk.

Nyilas

Pénz: Fejezzük be a halogatást, mert csak akkor léphetünk túl az anyagi problémáinkon, ha itt és most rendezzük az összes függő ügyünket, megértjük, hogy hol és miért úsztunk meg néhány dolgot. A változással új energiákat engedünk be az életünkbe, s így a lehetőségeink száma is megnő. Mondjunk nemet az anyagi bizonytalanságra, és tegyünk lépéseket önmagunkért!

Szerelem: Ha van párunk, akkor stabil lábakon állunk, tudjuk, hogy mit akarunk, és képesek vagyunk a kezünkben tartani, kedvünk szerint alakítani a kapcsolatunkat. A viták elkerülnek, a szexualitás pedig mindennapi élmény lehet. Szeptemberben megnő a szenvedély, vonzódás, úgyhogy nem lesz okunk a panaszra.

Ha még nincs párunk, akkor ideje, hogy felhagyjunk a szingliség minden pozitív életérzésével, és belássuk, hogy egy párkapcsolatban sokkal jobb élni. Határozzuk meg végre, hogy pontosan mit és kit akarunk, mert akkor a keresés eredményes lesz. Ha készek vagyunk az elköteleződésre, akkor a Vénusz meglephet minket.

Bak

Pénz: Egész jól alakul az anyagi életünk szeptemberben, sőt, még az is lehet, hogy az elképzeléseinket is felülmúlja az eredmény. Ez főleg a karrierünkre igaz, ahol új lehetőségeket használhatunk ki. Ettől függetlenül lehet, hogy nem sikerül megnyugtatóan rendeznünk az anyagi ügyeinket. Ne essünk kétségbe! Indítsuk el a vállalkozásunkat, mert októberben meglesznek az eredmények!

Szerelem: Ha van párunk, akkor legyünk önmagunk, harcoljunk és tartsunk ki az akaratunk mellett! Ne hagyjuk, hogy a párunk másik igába hajtsa a fejét! Azt pedig azonnal felejtsük el, hogy megfeleljünk a másik elvárásainak. Maradjunk azok, akibe először beleszeretett a partnerünk!

Ha még nincs párunk, de ezen változtatnánk, akkor menjünk el otthonról, és keressük a szórakozás minden lehetőségét! A legjobb az, ha ennek a formája eltér a megszokottól. Mozduljunk ki a komfortzónánkból, mert ellenkező esetben minimálisra csökken az esélye az igazi megtalálásának. Ha a mának élünk, akkor a szerelem is megtalál.

Vízöntő

Pénz: Az ősz első havában nagyon jó kilátások nyílnak meg előttünk. A komoly nehézségek elkerülnek, de ingyen semmi sem fog az ölünkbe hullani. Most a lehető legpontosabban meg kell határoznunk a célt, hogy véletlenül se térjünk le az útról. Egyedül döntsünk arról, hogy mit teszünk, mibe fektetünk be, mire fordítjuk az energiánkat! Ha bátran változtatunk, akkor anyagilag is jól járhatunk.

Szerelem: Ha van párunk, akkor zűrzavar jelentkezhet, mert túl kevés időt töltünk a párunkkal, ezért a mindennapok békessége felborul. Lehet, hogy ez eleinte fel sem tűnik, de a hónap végére érezni fogjuk, hogy ez nem mehet így tovább. Ha nem változtatunk, akkor el fogunk távolodni egymástól a párunkkal. Legyünk okosak!

Ha még nincs párunk, akkor nagyon sok flörtre, szenvedélyre, egyéjszakás kalandra nyílik lehetőségünk szeptemberben, de nekünk kell eldöntenünk, hogy kivel mennyire messzire megyünk. Legyünk bátrak és sodródjunk az árral! Amit most megélünk, az remek tapasztalat lesz, és a szerelem sem marad távol.

Halak

Pénz: Kiemelkedő teljesítményre leszünk képesek, ám ezekért komoly erőfeszítéseket kell tennünk, mert anélkül az egészből nem lesz semmi. Szeptemberben azokból a lehetőségekből hozhatjuk ki a legtöbbet, amelyek ismeretlenek előttünk, tehát végre megmutathatjuk a rejtett képességeinket. Ha mellékállásra találunk, akkor vállaljuk azt el!

Szerelem: Ha van párunk, akkor aligha tehetnénk olyat, amivel elveszítenénk a kedvesünket, aki jóban és rosszban is mellettünk áll. A párunk egy kicsit sem akar lazítani a köztünk lévő köteléken, és olyan szeretetteljes energiával ölel át, amitől folyamatosan el leszünk bűvölve. A szenvedély garantált.

Ha még nincs párunk, de ezen változtatnánk, akkor engedjük, hogy végre megérkezzen az az illető, aki már régóta várja, hogy beléphessen az életünkbe! Lehet, hogy eddig ezt észre sem vettük, pedig van valaki, aki jó ideje követte a lépteinket. Szeptemberben mi sem maradunk ki a jó dolgokból.

Hozzászólások: