Így tüntessük el a pattanásokat ezzel az egyszerű trükkel!

A legtöbb fiatal lánynak nem makulátlan a bőre, sokan szenvednek és küzdenek azzal, hogyan tudják eltüntetni pattanásaikat. A mindennapi probléma komoly lelki küzdelemmé fajulhat. Jó, ha ismerünk néhány tippet annak érdekében, hogy hogyan lehet elfedni a pattanásokat.

smink-pattanas-ellen

Ilyen esetben jól jöhet a helyes sminkelés elsajátítása és alkalmazása. Ne higgyük, hogy minden nő sima arcbőrrel született. Sokszor kemény sminkelési folyamat előzi meg a sarki közérben való vásárlást is.

Az alábbi videóban megnézhetjük, hogy hogyan lesz egy pattanásos tini arcbőre tökéletes. Érdemes a megfelelő termékeket kiválasztani, hiszen így sminkelhetünk anélkül, hogy újabb pattanások alakulnának ki.

Az alapozót is meg kell ?alapoznunk?, egy vékonyabb állagú elfedővel. Ezután jöhet az alapozó felvitele egy ecset segítségével, hogy könnyebben és egyenletesebben el tudjuk fedni a problémát. A korrektorral fedjük be a szem alatti részt, és a makacsabban kiemelkedő pattanásokat. Itassuk át egy szivaccsal az arcot, majd vigyük fel a megfelelő púdert, végül egy-két fújás a fixáló spray-el

Hozzászólások: