SUNYI GYILKOSOK: SZÁZEZREKET ÖLNEK MEG ÉVENTE, MÉGIS HASZNÁLOD ŐKET IE IS!

Minden évben több ezer ember hal meg a saját otthonában található szennyeződések miatt. A legrosszabb az egészben az, hogy nem is tudnak erről sokan.
A légfrissítők és tisztítószerek néma gyilkosok a háztartásokban, iskolákban, irodákban. Egy felmérés szerint 99.000 halálesetért felelősek ezek csak Európában.

A jelentés figyelmeztet, hogy az emberek rossz minőségű levegőt szívnak zárt terekben is, ami leginkább a különböző háztartási cikkek, hibás fűtőberendezések, spray-k, és a légfrissítők miatt van. Ezek az elemek, valamint a kozmetikai termékek a legveszélyesebb szennyező anyagok, mivel folyékony vegyszereket tartalmaznak, amelyek nagyon könnyen elpárolognak, bekerülnek a levegőbe, így a tüdőbe. A lista tartalmazza még az egyes bútorok festékanyagait, ragasztószereket, formaldehidet, amely irritálja a légutakat és a tüdőt. A formaldehidet több, mint 3000 termékekben megtaláljuk, amelyeket széles körben használunk az otthonunkban. A lista tartalmazza a légfrissítők, műanyag, kozmetikai termékek, stb. Egyes biológiai anyagok, mint például a por, penész, és állati szőr is komoly egészségügyi problémákat okozhatnak.

Hozzászólások: