Így befolyásolja születési órád a szerelmi életed! Te melyik órában születtél?

Mindannyian valamilyen céllal, feladattal születünk meg a világra, így amellett, hogy melyik nap születtünk az sem mindegy, hogy melyik órában.

Születésünk órája ugyanis számos befolyásoló tényezővel hat az egész életünkre, most azt nézzük meg, hogy a szerelmi életünkre hogyan!

0–2 óra között

Nagyon nehéz számodra lemondani egy olyan személyről, akivel jól érzed magad és aki mellett megtaláltad a biztonságot. Ha ez a kapcsolat erős alapokon nyugszik, ennek fenntartása lesz a legfontosabb. Szenvedélyes vagy, szabadjára tudod engedni a fantáziádat, a párodnak pedig minden nap meg kell hódítania téged.

2–4 óra között

Te egy igazán hűséges személyiség vagy, aki szeret minden pillanatot újra és újra átélni. Sok odafigyelést igényelsz, cserébe pedig szeretetet, szerelmet kínálsz a párodnak. Nagyon jól kommunikálsz, ami sok kellemetlenségtől, drámától kímél meg.

4–6 óra között

Te egy igazán romantikus személyiség vagy, aki mindig a domináns félhez vonzódik, hogy megtaláld a biztonságot, ami fontos számodra. Határozottabbnak kell lenned, mikor úgy érzed, hogy valamiben hiányt szenvedsz, ilyenkor közölnöd kell az igényeidet, mert különben feltelsz frusztrációval. A párodra motivációs erőként hatsz, de vigyázz, ne fojtsd meg az elvárásaiddal, hiszen hajlamos vagy időnként túlzásokba esni.

6–8 óra között

Nehezen viseled az egyedüllétet, még akkor is megpróbálsz ezért egy férfi mellett lehorgonyozni, ha úgy érzed, nincs közös jövőtök. Mindez még nem jelenti azt, hogy ne álmodoznál a nagy szerelemről. Ha rátalálsz az igazira, mindent beleadsz, hogy szuper legyen az életetek. Nagyon igényes vagy önmagaddal és a pároddal szemben is. Néha elszalad a ló veled, mert szeretsz mindent te irányítani.

8–10 óra között

A szerelemben, ahogyan az életben is, teljes szabadságra van szükség, és nem fogadható el egy olyan helyzet, amikor a másik fél birtokolja a “szerelmét”. Elég nagy az esélye, hogy a párod hűtlen lesz hozzád, de te is félreléphetsz, ha úgy érzed, nem becsülnek, nem szeretnek eléggé. Légy spontán és pozitív, ez képes sok problémát megoldani. Néha viszont vonulj vissza, mert az egyedüllét helyrebillenti a lelki békéd.

10–12 óra között

Titokzatos vagy, sokszor nem vagy túl kedves, és meghódíthatatlannak mutatod magad, de ha kiszemelsz magadnak egy pasit, akkor számára nincs menekvés. A természetes bájod elkápráztatja a kiszemelt férfit, akinek mindenben lépést kell tartania veled, és nem árt ha türelmes is, mivel csak így fog tudni megismerni igazán.

12–14 óra között

Ne rohanj fejjel a falnak, és ne bonyolódj bele múló kapcsolatokba. A számodra fontos férfi minden tekintetben meg kell hódítson. Mély érzelmekre vágysz, és egy olyan valakire, aki ezt képes előhozni belőled. Mindig te kell az első helyen legyél, csak így érzed igazán fontosnak magad.

14–16 óra között

Mindig valami újat keresel, utálod a rutint, és nem is akarod azt, hogy egy kapcsolat örökké tartson. Nem mindig szólsz bele a dolgokba, de mikor igen, akkor viszont nagyon. Mindig figyelsz a párod kívánságaira, kompromisszumokra is hajlandó vagy, és a bájos természetednek köszönhetően a konfliktusokat még a kirobbanásuk előtt képes vagy megállítani.

16–18 óra között

Ha egyszer belementél egy kapcsolatban, nehezen fogsz kiszállni. Mindent elkövetsz, hogy a dolgok működjenek, de ha ez mégsem jön össze, nem fogsz sokáig sírni, szenvedni. Összeszeded magad, és bizakodósan tekintesz a jövőbe.

18–20 óra között

Nem hiszel a mesebeli szerelmekben. Viszont nagyon nyitott vagy az igazi szerelemre, de nem bírsz lehorgonyozni egy embernél, mert félő, hogy unatkozni fogsz mellette egy idő után. De mivel nem igazán törődsz a részletetekkel, egy esetleges szakítás különösebben nem visel meg.

20–22 óra között

Perfekcionista vagy, a szerelemben is. Ahhoz, hogy boldog légy, meg kell éld az igaz szerelmet, annak minden egyes lépcsőfokával, egészen a nagy napig, amikor óriás lagzit csaptok a pároddal. A hűségi eskü nagyon fontos számodra. Ha egyszer megcsalnak, soha többé nem bocsátasz meg.

22–0 óra között

A szerelmi kalandok lázba hoznak, és a szeretkezés is fontos számodra, így olyan párt választasz, aki ezen téren képes kielégíteni. A párodnak mindig melletted kell lennie, mert csak így tudsz kiegyensúlyozottan szenvedélyes lenni. Tudod, hogy mire van szükséged az ágyban, és el is éred azt, hogy megkapd.

Hozzászólások: