5 telepatikus jel, hogy a szerelmed rád gondol

Ha állandóan a szerelmes férfin jár az eszed, kínzó érzés azon gondolkodni, vajon vele mi a helyzet. Ő is gondol rád? Mikor, hányszor jutsz eszébe?

Az ember képes rá, hogy a hatodik érzékét egy bizonyos személyre hangolja. Ha te is olvasol a jelekből, előbb-utóbb rájössz, hogy el lehet csípni a másik telepatikus üzeneteit.
Amikor valakire összpontosítunk, olyan rezgéseket sugárzunk magunkból, ami a műszerek számára mérhetetlen. Megváltozik az auránk is, de ez is csak néhány kivételes ember számára látható. De az a személy, akivel különleges a kapcsolatunk, mégis képes fogadni az adásunkat. Nem tudjuk szabályozni és tökéletesen működtetni ezt a képességet, de az biztos, hogy nem véletlen, amikor két személy ugyanabban a pillanatban tárcsázza egymást, vagy meglátnak valami nagyon hasonlót, majd egy időben üzenetet írnak egymásnak.
A szerelem önmagában különleges lelki állapot. Nem csoda, ha ilyenkor még fogékonyabbak vagyunk azokra a kommunikációs csatornákra, amiket a legtöbben a szürke hétköznapokon észre sem vesznek.

1. Csuklani kezdesz

Igen, a köznyelvből is is ismert, ha csuklani kezdesz, emlegetnek. De ha van egy olyan személy, akivel tényleg nagyon közel álltok egymáshoz, a csuklás jelzi, hogy az illető gondol rád. Méghozzá a csuklás annak a jele, hogy felemlegeti, amiért nem hallott rólad egy ideje, vagy valamit elfelejtettél közölni, amit megígértél. Szóval ha csuklasz, jelezz neki.

2. Fehér tollpihét találsz

Ha a semmiből fehér tollpihék kerülnek elő, az is biztos jele, hogy éppen rád gondol a kedvesed. A fehér tollpihe erős jelzés, ha éppen nem vagy párkapcsolatban, akkor is azt jelzi, hogy valakinek folyton a fejében jársz. Már csak ki kell deríteni, ki is az illető…

3. Villámcsapásként a gondolatodban terem

Teljesen elmerülsz valamiben, könyvet olvasol, vagy filmet nézel, esetleg meditálsz. Semmilyen inger nem ér, ami miatt rá kéne gondolnod, de egyszeriben élesen beléd hasít az arcképe. Ha nem volt még ilyen, sürgősen hívd fel, remélhetőleg nem történt baja. Az ilyen erőteljes megérzés (ha nem fordult még elő) akár segélykérés is lehet. De minél többet lesztek együtt, annál gyakrabban előfordul majd, és akkor csak azt jelzi majd, hogy éppen erősen rád gondol.

4. Álmaidban találkoztok

Amikor álmodsz róla, gondold át, mi történt az álomban. Az álmod annak a jele, hogy valamit közölni akar, de a további jelentése az álmod részleteiben rejlik. Reggel jelezd neki, sokszor az is előfordul, hogy ő is veled álmodott. Az indiánok szerint ilyenkor a lélek utazik, lehet, ti is együtt voltatok.

5. Érzed őt, amikor nincs jelen

Teljesen egyedül vagy, és hirtelen úgy érzed, mintha átkarolna. Megérzed az illatát, pedig semmije nincs a környékeden. Olyan erős a kapcsolatotok, hogy érzitek egymás jelenlétét, pedig fizikailag távol vagytok egymástól. Dolgozzatok bátran a kapcsolaton, valami rendkívüli kapocs van köztetek!

Forrás

Hozzászólások: