Ha érmét találsz az autó kilincse alatt, azonnal tedd ezt! Oszd meg mindenkivel

A tolvajok mindig kitalálnak új dolgokat, ahhoz, hogy megkaparintsák azt, amire vágynak, amiből jó hasznot húzhatnak. Ma az egyik taktikájukról számolunk be nektek, amire jó lesz odafigyelni.

auto-erme

Idéntől legyetek nagyon óvatosak és figyeljétek jól meg az autó ajtaját, mielőtt beülnétek az autóba és elindulnátok. Hogy miért kell figyelmesnek lenni? A tolvajok blokkolhatják a kilincset egy érmével, így az autó ajtaja nyitva maradhat.

Ha nem ellenőrzitek az autó kilincsét kockáztathatjátok, hogy feltörik, vagy ellopják azt. Beszállás előtt mind a négy ajtót ellenőrizd. A tolvajok sok esetben a kilincs külső része alá teszik az érméket, így az szinte észrevéthetetlen marad.

Hihetetlenül hangzik, de a csalók által használt egyetlen érmével az autó ajtaja nyitva maradhat, még akkor is ha aktiváltad az automata zárat.

Hogy ne legyél a tolvajok áldozata, mindig vizsgáld meg kétszert, hogy rendesen bezártad-e az autót, és hogy nincs-e érme a kilincs alatt. Kérünk továbbitsd ezt a barátaidnak is, oszd meg a Facebookon ezt az infót.

Hozzászólások:

One thought on “Ha érmét találsz az autó kilincse alatt, azonnal tedd ezt! Oszd meg mindenkivel”

Comments are closed.