HA EZT A KEVERÉKET ÜRES GYOMORRA ISSZUK, SOK VESZÉLYES BETEGSÉGET ELŐZHETÜNK MEG!

A zeolitok olyan ásványcsoportok, amelyek hevítés hatására felforrnak, felfúvódnak, mindeközben vizet veszítenek, és úgynevezett porózus, könnyű szerkezetű anyaggá válnak. A zeolit köveket számos területen alkalmazzák, a mezőgazdaságtól kezdve a környezetvédelemig, azonban az egészségmegőrzésben is segít.

A hagyományos orvoslás során szokták leginkább alkalmazni a zeolit kövek gyógyhatását. A zeolit kő meleg vízben feloldható, felfúvódik, olyan, mintha forrna. Segít megakadályozni a szabad gyökök pusztító hatását, a negatív ionok hatására pedig normalizálódik a sejtek elektrostatikussága.

Ugyanakkor a zeolit kő arra is jó, hogy magához vonzza, mintegy csapdába ejtve a nehézfémeket, a méreganyagokat, szabályozza a vér pH-szintjét, serkenti az immunrendszert.

A Fukushima-i atomerőműben tonna számra szórták szét a zeolitot, hogy a káros sugárzás mértékét csökkenteni tudják.

A ZEOLIT KŐ GYÓGYHATÁSAI:

  • szabályozza a gyomorsavszintet, megszünteti a görcsöket, a hasfájást, és megöli a bélrendszerben lévő káros vírusokat, baktériumokat.
  • javítja a máj- és veseműködést.
  • kemoterápia alatt csökkenti a fájdalmat, így nem szükséges nagy mennyiségű érzéstelenítőt szedni. Emellett növeli a vér vastartalmát, ezáltal serkentve a vörös vértestek képződését, valamint a méregtelenítést. Azt azonban nem lehet kijelenteni, hogy a zeolit kő gyógyítja a rákot.
  • mivel erős vírusellenes hatással rendelkezik, segít megszüntetni a herpeszt, a pattanásokat, és a vírusok, baktériumok által megtámadott bőrfelületet is meggyógyítja. Jót tesz az égési sérülések, vágások, irritációk esetén is. Tisztító arcpakolás is készíthető.
  • megszünteti az izomgörcsöket, az izomfájásokat, az idegrendszert is nyugtatja, megakadályozza az epilepsziás rohamokat.
  • segít megszüntetni, megelőzni a hasmenést, a székrekedést, a gyomorfekélyt, a savtúltengést, a cukorbetegséget, a prosztatagondokat, a hepatitiszt, a csontritkulást, az ízületi gyulladást, a magas vérnyomást, az aranyeret, a pikkelysömört.

A zeolit kőből keletkező por fogyasztásának nincsenek mellékhatásai, de nem javasolt azoknak, akik szervátültetésen estek át, vagy implantátumot ültettek be testükbe, netán fémszerkezetet helyeztek be valamilyen műtét során.

A legjobb, ha limonádé formájában isszuk meg a keveréket. Egy evőkanál zeolit port tegyünk bele 200–250 ml vízben, amelybe még keverjünk bele egy evőkanál mézet, és egy fél citrom kifacsart levét. Ezt, adagolva üres gyomorra kell meginni, majd pár perc után gurítsunk le egy pohár tiszta vizet.

Hozzászólások: