Nostradamus és Siener ijesztő jóslatai a menekültekről….

Nostradamus jóslatai

Jóslat:

?Nomád népek jönnek Pannóniába, egyre számosabban és megvetetten, e nemzet veszti nyelvét s Európában árva, a föld népe nem fogadja be, sem a szellem. Csak táncol s zenél, koldul, lop ha kell, és vándorol tovább, örökké vágytól hajtva, hogy egyszer végső hazát is érdemel, és barna bőre nem lesz bélyeg rajta.?

A nomád népek megérkeztek egyre többen jönnek, Az európaiak nem fogadják be köztük mi magyarok sem hiszen ahogyan viselkednek, és ezáltal vándorolnak országról országra, mindenütt befogadást dokumentumot kérve a letelepedéshez, dolgozni nem akarnak csak koldulni lopni és vándorolni.

1000_phpthumb_generated_thumbnailjpg_20150917_090922

Jóslat:

?Az írott szó elhal majd, és egyre szegényebb lesz a beszéd, a nemzetre egy talány hoz bajt, mely elveszi az emberek eszét. Egész nap otthonukban ülnek, bámulnak hazug, mozgó képeket, s mire a bálványok ledőlnek, már alig születnek gyermekek.?

Ez  a vers pedig valamelyik ( találmányra) a jelenlegi világunkban található fejlett eszközök ( számítógép, internetes játékok, közösségi oldalak, selfiőrölet stb. ) hoznak bajt ránk elvakítanak bennünket, és mire ész bekapnánk a nemzetünk megkopik és elfogyunk.

Jóslat:

?Amit értelmes elme el sem képzel, az megtörténik majd Hungáriában. Senki nem boldogul erővel, sem ésszel, csak gyilkos ármány és ravaszság van. Dolgozni akarnál, de nincs munka, pedig a földek parlagon hevernek, aki eddig a munkáját csak unta, most koldusa lesz az idegeneknek.?

Mennyire találó ez a versszak is, a mai Magyarországra?Erővel munkával és még tanultsággal ésszel sem keresed meg a kenyered jelenleg.Dolgoznál de nincs hol, és ha van is annak nincs értéke, hiszen kevés pénzt keresel vele. Idegeneknek dolgozunk koldusként otthon és külföldön, mert ha jól is keresel kint, de mégsem lehetsz otthon.

Jóslat:

?Csak temetni tudnak, nem ünnepelni, erejük gyorsan elfogy, szalmaláng, türelmesek, de kitartásuk semmi, vezérük rosszul végzi mindahány. Költőiket elfelejtik gyorsan, akárcsak régi énekeiket, magyar se marad sok a honban, de magyarul szólnak ? az idegenek.?

Ezt nem szeretnénk hogy ugye bekövetkezzen, ? teljesen ? hiszen fogyatkozunk és ha elfeledjük magyarságunk, majd jönnek idegenek kik beszélik nyelvünk és megmaradnak nálunk, mert a hazánkban egyre kevesebben vagyunk.

A jóslat utolsó vers sorai hogy hitelt érdemlő legyen:

?Akinek mindezt írtam rendelésre, három hónappal él tovább mint magam. Csatát veszít, de a harcnak nem lesz vége, minden ledőlt toronynak súlya van. A pogány még százhúsz évig itt lesz, de egyre jobban gyengül ? személye két nemzet közt híd lesz, s utódja nagy művet ír a küzdelemről?

Ez a nagyhírű vitéz a magyar nemzet fia 3000 ezüstöt fizetett Nostradamusnak ezért a munkáért, és a megrendelő személyében Zrínyi Miklósra ismerünk, Szigetvár hősére, aki valóban három hónappal élte túl a jóslatok szerzőjét és 1566 szeptember 8-án hősi halált halt.

Siener jóslatai

Élt az 1800-as években egy férfi, akinek a jövendölései eddig mind bebizonyosodtak és jelenleg a 3 világháború kitörése az aktuális próféciája. Nicolaas a neve,dél-afrikai származású, teljes neve Siener van Rensburg. 1864-ben született és 1926-ban hunyt el, élete során számos olyan dolgot megjósolt, ami később be is következett.

Sokan Nostradamushoz hasonlítják világ vége jóslatai miatt. A 3 világháborúval kapcsolatos jóslata hamarosan aktuálissá válhat.

?Egy igazi lázadásra kerül majd sor az Európai Parlamentben, amelyet az európai bevándorlás témája szít. A harmadik világháború tavasszal fog kirobbanni ? nem sikerült megfejtenünk, hogy pontosan mely év tavaszáról beszél Rensburg ? az Egyesült Államok, Anglia, Németország és Oroszország főszereplésével?

Siener szerint a háború rengeteg áldozatot vesz majd el, Németország, Anglia, az USA és Oroszország lesznek a főszereplők ebben. Megjósolt egy másik harcot is, amely Izrael és Szíria között dúl majd és ahol atombombával ölik majd egymást a népek. A harmadik világháborúban Oroszország elbukik, Németország lesz a győztes, amelynek révén minden megváltozik majd egész Európában. A határvonalak átrajzolódnak majd, az USA elveszíti tekintélyét, az angol nyelv visszaszorul és előtérbe helyeződik a német. A világ elsődleges gazdasági nagyhatalma Kína lesz. A német hatalom élére Siener egy kancellárnőt említ, akit levált majd egy erős és nagyon intelligens férfi.

Siener eddigi bevált jóslatai közül az első és a második világháború már megtörtént. A 19. században pontosan megjósolta a háború teljes kimenetelét, beleértve az AIDS megjelenését és a spanyolnáthát is, amely számos ember életét vette el. Halála utáni eseményeket is megjósolt, amelyek szintén bekövetkeztek, ilyen volt a csernobili atomrobbanás, Diana hercegnő halála és az Öböl-háború.

Az hogy ebben a témában ki szkeptikus és ki nem, az egy dolog, a bizonyítékok eddig azonban Sienert igazolják. A 3 világháború jóslatának előzményei eddig megalapozottak, a bekövetkezése egyelőre kérdőjel.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Nostradamus és Siener ijesztő jóslatai a menekültekről….”

Comments are closed.