EZ A HÁZI KÉSZÍTÉSŰ KÉZKRÉM VALÓBAN CSODÁT MŰVEL A BŐRREL!

Az öregedés egy természetes folyamat, amelyet nem tudunk (még) megállítani, csak késleltetni. Az évek múlása leginkább a bőrön mutatkozik meg, apró ráncok jelennek meg a szemek körül, a kézfejen kiszárad, kicserepesedik a bőr, foltok jelennek meg rajta, és a rugalmasságából is veszít.

Nők és férfiak is, hajlamosak jelentős összegeket költeni különböző szépségápolási termékekre, mert félnek az öregedéstől, hogy megcsúnyulnak, hogy többé már nem lesznek olyan fiatalok és szépek. Valakinek az életkorát aszerint lehet a legjobban megsaccolni, ha vetünk egy pillantást a kézfején lévő bőrre.

Ha le szeretnénk tagadni pár évet a korunkból, érdemes odafigyelni a kézápolásra. A hidratálás mellet fontos a megfelelő bőrradírózás is. A következő recept alapján egy ilyen hatékony készítményt keverhetünk ki.

HOZZÁVALÓK:

  • 2 evőkanál barna cukor
  • 1 evőkanál extraszűz olíva-, vagy kókuszolaj
  • 1 kiskanál őrölt fahéj

ELKÉSZÍTÉS:

Az összes hozzávalót tegyük bele egy tálba, keverjük addig, míg krémállagú lesz. Ezzel kenjük, majd masszírozzuk be a kézfejünket, hagyjuk pár percig rajta, majd langyos vízzel öblítsük le. Már az első használat után csodás, selymes érzést tapasztalhatunk.

Hozzászólások: