10 Jel, hogy lelki rokonnal találkoztál

A lelki rokonaid olyanok, mint a családtagjaid, csak nektek a lelketeket szabták egy kaptafára.

Az az azonos lélekcsoportba tartozó embereknek hasonló céljaik vannak az életben, és ugyanaz a küldetésük a földön. Ezeknek az embereknek a lelke azonos frekvencián rezeg és ez a rezgés összhangban van.

Nem tudod megváltoztatni a lélekcsoportod, amibe születtél. El kell fogadnod a többi tagot is, mert ők segítenek elérni céljaidat az életben.

A lélekcsoport hatalmas, sokan nem is fogják minden tagját megismerni az életük során.

Bármi legyen is a helyzet, azt tudnod kell, hogy a lélekcsoportod minden tagja  közösen dolgozik és éri el a közös célt,  melyhez mindenki hozzáadja a saját részét.

Amikor találkozol a lélekcsoportod egy tagjával  tudnod kell, hogy ebből a tapasztalatból nagyon sokat kamatoztathatsz. A tagok mindegyike  hozzáad valamit a világlátásodhoz és a lelked fejlődéséhez. Emlékeztetnek a céljaidra, és az útra, melyet meg kell tenned az életben.

Sokan nagyon boldogok, amikor a lélekcsoportjuk egy másik tagjával találkoznak. Azonnal érzik a kémiát és egyfajta ismerősség érzésük is van.

Különböző szintű vagy típusú lélektársakkal találkozhatunk, akik egyformán fontosak az életünk útja szempontjából. Néhányan a barátaink lesznek, vagy családtagok, eseteg szerelmek, tanárok, ellenségek, vagy véletlen egyszeri találkozások, de minden ilyen találkozásnak fontos küldetése van számunkra.

Nagyon sok emberrel találkozhatsz, de az is lehet, hogy csak néhánnyal az életedben, erre nincs megírt szabály, de azt tudjuk, hogyan lehet felismerni, ha egy személy a lélekcsoportodba tartozik.

10 olyan jelet mutatunk, amiből azonnal tudni, fogod, ha egy ember a lélekcsoportod tagja:

1. Ha  olyan valakivel találkozol, akinek hasonló az életútja, mint a tiéd. Ők segíthetnek megérteni és leküzdeni a hasonló kudarcokat az életben.

2. Ha olyan valakivel találkozol, aki csak kiemeli a legjobb személyiségjegyeidet, és segíti a személyiséged fejlődését.

3. Ha találkozol valakivel, aki segít,  hiányosságaidból kihozni a legjobbat, és erősséggé alakítani azokat.

4. Ha  olyan valakivel találkozol, aki segít az energia-egyensúlyod megteremtésében és az élet egy egészen másik oldalát mutatja meg.

5. Ha olyan valakivel találkozol, aki egyszerűen csak segít megtalálni a türelmet, a megértést és az együttérzést.

6. Ha találkozol valakivel, aki segít megnyugodni,  vagy elengedni bizonyos rosz eseményeket vagy érzelmeket.

7. Amikor találkozol a tökéletes partnerrel aki inspirálja a kreativitásod, ötleteket ad és segít azok megvalósításában.

8. Ha találkozol valakivel, aki segít, hogy a helyes útra találj az életben épp akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.

9. Ha találkozol valakivel, aki, segít a lelked mélyére lemerülni, és továbbmenni a lélek útján.

10. Ha találkozol valakivel, aki hasonló érdeklődésű, és ez  a közösség segít továbbmenni az utadon.

Hozzászólások: