Íme, Nostradamus gerincfagyasztó jóslatai a 2018-a évre!

1555-ben Franciaországban, Nostradamus titokzatos verseket kezdett el írni, tele különös gondolatokkal. Ma úgy tartják, hogy ezek a Föld jövőbeli eseményeinek csodálatos előrejelzések voltak.
A természeti csapások és katasztrófák előrejelzései több száz évvel megelőzte a bekövetkeztüket. Azt állítják, hogy a Nostradamus az egész világtörténelmet megjósolta.

Sokak szerint nem volt más, mint egy intelligens megtévesztő, aki kihasználta az emberek hiszékenységét, akik a valaha volt legnagyobb prófétáként üdvözölték.

Michel de Nôtre-Dame, közismert nevén “Nostradamus” egy, a 16. században élt francia orvos és asztrológus volt. Azonban van egy dolog, ami megkülönbözteti másoktól. Képes volt “látni a jövőt”.

Nostradamus egy vízzel teli tálat bámult, és a folyadékot megfigyelve “látta” a jövő történéseit. Így számított ki olyan jövőbeni eseményeket, amelyek bebizonyosodtak.

A Nostradamust megjósolta az 1871-es nagy chicagói tűzvészt és Hitler felemelkedését az 1930-as években. 2001. szeptember 11-ét is megjósolta, amikor azt írta: földrengést okozó tűz fogja megrázni az Új Várost (New City). Megjósolta a Holdra szállást, a J. F. Kennedy merényletet és az atombombát is.

Nostradamus olyan rendkívül nehéz időszakban élt, amikor a jövőbe látás boszorkányságnak számított.

Tehát ahhoz, hogy titokban tartsa a “készségét”, négysoros prózáknak álcázta a látomásait, amelyekbe bonyolultan beleszőtte a jövőt, így nem is igazán lehetett ezeket megérteni, az adott események bekövetkezte előtt.

De mit jósol Nostradamus 2018-ra?
E jelentések szerint a Nostradamus szörnyű eseményeket jósolt 2018-ra. (Bár hasonló dolgokat mondott 2017-ről is.)

Állítólag azt jövendölte, hogy a halottak fognak felkelni a sírokból, és a Földnek szembesülnie kell a nemzetek között történő változásokkal. Számos természeti katasztrófa rázza majd meg a világot, olyan szintűek, mint eddig soha.

A legrémesebb megjósolások megtalálhatók a Les Propheties című könyvében. Egy négysorosban, állítólag leírja a harmadik világháború eljövetelét. Megírta, hogy kezdetét veszi egy “Nagy háború”, a “Nagy háború Franciaországban kezdődik majd és egész Európa érintett lesz, sokáig fog tartani és rettenetes lesz mindenki számára… Végül eljön majd a béke, de azt csak kevesen élvezhetik.

Azt írta: “A háború két nagyhatalom között kezdődik és 27 évig tart. A nagy erőszak pillanata megegyezik egy üstökös megjelenésével az égen. A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák pusztítják majd a bolygónkat, mígnem egy óriási bolygó közelíti meg a Földet. ”

Úgy tűnt, hogy Nostradamus több természeti katasztrófát is megjósolt, ahogyan a Vezúv kitörését is. Azt írt, hogy a Földet öt percenként rázza meg, és a katasztrófa 16 000 ember életét követeli.

A francia próféta nagy katasztrófákról számolt be, amelyek állítólag a “globális felmelegedés” miatt jelentkeznek majd, nem mintha tudta volna, hogy mit jelent ez évszázadokkal ezelőtt, de Nostradamus azt írta, hogy “a király megfosztja az erdőket” (nem ellenőrzött erdőirtás?), és hogy az “égbolt megnyílik, és a mezők felégnek a melegtől. ”

Bár sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus véletlenszerűen tett előrejelzései vagy félreértelmezések, vagy rossz fordítások eredményeképpen születtek, emberek milliói világszerte mégis szilárdan hiszik, hogy a Nostradamus a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája volt.

Hozzászólások: