4 jele annak, hogy nem ez az első földi életed

Néha te is úgy érzed, hogy nem ez az első földi életed, és hogy komolyabb, bölcsebb, tudatosabb vagy másoknál? 4 jele van annak, hogy már többször is jártál itt – teszteld magad!

Spirit Leaves the Body Reincarnation Afterlife Vector Illustration Astral Body

A reinkarnáció lényege, hogy a lélek a halála után bizonyos idő elteltével új testben ismételten megszületik, és ez addig folytatódik, amíg az ember meg nem szabadul a karmájától, és el nem éri a nirvana állapotát. Íme a 4 jel.
1. Jól olvasol az emberekben

Már fiatal korodtól úgy olvasol az emberekben, mintha nyitott könyvek lennének. Pár perc is elég ahhoz, hogy megállapítsd, az, akivel beszélgetsz, milyen karakterjegyekkel rendelkezik, és milyen életet él. Ez azért van, mert előző életedben már mindenféle archetípussal találkoztál, így könnyen be tudod azonosítani, ki hova tartozik. Tévedés ne essék, nem ítélkező, hanem megfigyelő vagy: gyakran észreveszed, hogy egy társasági összejövetelen nem vegyülsz el, hanem szemlélsz, elemzel másokat. Sokkal kényelmesebben érzed magad így, hogy feltérképezheted az emberek energiáját.

Ez a képességed természetesen azt is lehetővé teszi, hogy a rosszat is felfedezd: ha hazudnak neked, ha be akarnak csapni, megérzed. Látod a változást az emberek szemében, az energiamezőben, a szavakban, amiket kimondanak. Rengetegszer jártál már a Földön, nem vagy naiv; tudod, mire kell figyelned.
2. Élvezed, ha egyedül lehetsz

Nem azt szereted, ha magányos vagy, hanem azt, ha egyedül lehetsz – nagy különbség. Kihasználod ezeket a pillanatokat, megéled, átérzed. Imádsz kiülni a vízpartra és bámulni a csillagokat ahelyett, hogy egy zsúfolt helyen buliznál, és sokkal inkább sétálsz egyedül az erdőben, mint egy plázában. Tévedés ne essék, ennek nem az az oka, hogy nem tudsz mit kezdeni az emberekkel, hanem az, hogy másokkal ellentétben nem érzed kényelmetlennek az egyedüllétet.

Tiszteled magad annyira, hogy ne mások jelenlététől tedd függővé azt, hogy boldog vagy és jól érzed magad.

Mikor először kerültél erre a Földre, megtanítottak arra, hogyan tudd kezelni azt, ha csak önmagadra kell figyelned, és az életeid során tökéletesre fejlesztetted ezt a képességedet. Szeretsz emberek közé járni, de véletlenül sem azért, amiért mások: te már mindent láttál, neked nem tudnak újat mutatni. Szerencsés vagy, mert mindig békés lélekkel fekszel le, hiszen biztos vagy saját magadban.

3. Mindig úgy érzed, hogy kicsit kilógsz

Bárhol vagy, iskolában, munkahelyen, a családod körében, mindig úgy érzed, hogy kicsit kilógsz, kicsit nem oda tartozol. Hozzászoktál már, hogy milyen embernek lenni, de mégsem: a kötelező udvariaskodások és a fölösleges párbeszédek nagyon fárasztanak, és nem tudod megérteni, miért alkalmazzák őket egyre többen és többen. Te vagy az egyetlen, aki nem az időjárásról, a sportról vagy a politikáról fecseg, hanem az álmokról, a spiritualitásról, az állatok védelméről.

A legfurcsább az, hogy nem is igazán tudod, hogyan kellene beilleszkedned. Sok olyan tulajdonságod van, amit mások furcsának találnak. Korábban néhányszor már próbálkoztál vele, de mindig kínossá vált a helyzet, így letettél róla. Sok olyan dolgot csinálsz, amit az emberek szemében furcsa lehet: meditálsz egy nyilvános helyen, vagy megállsz az utca közepén, és egyszerűen csak élvezed a nap sugarait.

4. Bölcs lelked van

Nálad évtizedekkel idősebb emberek kérnek tőled tanácsot, útmutatást, és fordulnak hozzád akkor, amikor válaszút elé kerülnek. Azért számítanak ennyire rád, mert érzik, hogy bölcs, érett lélek vagy, akinek meg lehet bízni a szavában. Anélkül, hogy önző és beképzelt lennél, olyan brilliánsan látod át a világ dolgait, ahogyan csak kevesen. Ezért vagy egyébként ezen a földön: hogy segítsél másoknak. Mivel már több életet is átéltél itt, tudod, mi a jelentősége a türelemnek, az őszinteségnek és az ö

elemzésnek.
Amit mások 10 év alatt tanulnak meg, azt te egy év alatt elsajátítod, hiszen már találkoztál vele, és megtanultad felismerni a jeleket. Átérzed, min mennek keresztül az emberek, jó hallgató vagy, és nem törődsz a pénzzel, a társadalmi státussal – nem ettől teszed függővé, hogy valaki értékes vagy nem. Az életedet a spirituális fejlődésnek szenteled, és annak, hogy másoknak is átadhasd az ezzel kapcsolatos tudásod.

Hozzászólások:

One thought on “4 jele annak, hogy nem ez az első földi életed”

Comments are closed.