Nehezen, de megtanultam egy nővel együtt élni! Úgy érzem, már tudom, milyen az igazi szerelem!

Megtanultam egy nővel együtt élni, tudnotok kell, hogy egyáltalán nem olyan egyszerű ahogyan azt a regényekben leírják. Nem tudtam azt, hogy egy nő hosszú haja nem csak a szépségét és a nőiességét emeli ki, hanem precizitást is jelenti. Minden alkalommal amikor mellettem fekszik, eszembe kell jusson, hogy előbb a haját teszem arrébb a párnán, majd csak ezután fekhetek közelebb mellé. Egy idő után már megszokássá válik.

Nem tudtam, hogy amikor egy nő rossz hangulatban van, akkor csak meg kell ölelnem és megtudom, hogy mi az ami bántja. Nálam ez másképp működik. Amikor rossz hangulatban vagyok nem szeretem, ha megkérdezik azt, hogy mi a bajom. Pontosabban nem szerettem, mostanában már én is beszélek a gondokról, sőt!

Nem tudtam, ha a nő soha nem kér segítséget tőlem, akkor is elvárja, hogy felajánljam azt neki. “Ne nyúlj hozzá megcsinálom egyedül, meg tudom csinálni.” Nem, nem tudja, sőt azt várja, hogy felajánljam a segítségem újra. A nőnek fontos az, hogy nőnek érezze magát, én pedig olyan lehetek mint egy hős mellette, ha arra van szüksége.

Ha nem engeditek meg egy nőnek, hogy egy virágcsokornál nehezebb tárgyat felemeljen, akkor lassan észre fogjátok venni azt, hogy egyre ritkábban lesz rosszkedvű és mosolyogni fog minden nap.

Azt sem tudtam, hogy a nő nem csak egy pár, akivel megoszthatod az ágyad, a fürdőszobát vagy együtt ülhettek az asztalhoz. Ő egy barát is, akit figyelmesen meg kell hallgatnod, hallanod kell azt is amikor a semmiről beszél.

A nő nem egy titok, ha egy kicsit figyelmesebb vagyok, akkor minden kérdésemre választ kapok. Ő mindig azt mondja amire szüksége van. Mindig. Nagyon érdekes amikor egy férfi azt mondja nem tudja mit akar a felesége, biztosan nem is akarja tudni azt.

Nem tudtam, hogy egy kapcsolat nem csak értem van, mindkét fél lépéseket kell tegyen a másik felé. Ha csak vársz amíg a másik közelebb kerül hozzád, akkor lehet, hogy egy napon a háta mögé kerülsz. Mindenki meg kell tegye a saját lépéseit.

Előfordul, hogy mindketten egy pohárból isszátok a mérget, képletesen. Akkor amikor a másik fél tudja, hogy mi lesz annak a következménye, ha megisszátok, inkább öntsétek azt ki, mert megrontja a kapcsolatotokat. A lélek érzékenysége sokszor többet ér mindennél. Meg kell tanulni engedni, ez a béke titka.

Nem tudtam, hogy az érzelmek nem a hasban vannak, hanem a karjainkban, amivel megölelhetjük egymást. Olyan ez az egész mint egy hárfa, jó hasonlattal élve, ha megérinted a hárfát és énekelni kezd, akkor a te hangszered.

Ezek alapján tanultam meg egy nővel együtt élni.

Hozzászólások: