EGY HATÉKONY PRAKTIKA, AMI KÖNNYEDÉN ELHÁRÍTJA A WC-DUGULÁST!

Nincs is annál kellemetlenebb dolog, mikor lehúzzuk a WC-t, és ahelyett, hogy a víz lemenne, egy dugulás miatt a WC-csésze megtelik, és a vízszint folyamatosan emelkedik. Az alábbi videóban most megismerhetünk egy tuti módszer, hogy ne forduljon elő többé ilyen kényes eset.

Az alábbi módszer azért is remek, mert nem kell így szakembert hívni, aki elhárítja a dugulást, és nem is kell senkit beengednünk a fürdőszobánkba, amely mégis egy eléggé privát terület.

Ha eldugult a WC, első dolgunk legyen az, hogy mosogatószert öntünk a csészébe, amelynek sikosító hatása van. Ezután egy vödörbe töltsük jó sok forró vizet, majd öntsük bele a WC-be. Most már csak türelmesen kell várni, ezért nyugodtan kimehetünk a mosdóból, mert 15–20 percre biztosan szükség lesz, míg elhárul a dugulás.

Ha 20 perc után a víz lefolyt, az már fél siker, gyorsan ismét öntsünk egy vödör meleg vizet a WC-be, hogy a vízmennyiség tovább tolja lefele a dugulást okozó dolgokat. Utána húzzuk le a WC-t, és kész. Időt, energiát és pénzt is megspóroltunk.

Hozzászólások: