Gyorsítsd fel az anyagcseréd, űzd ki a méreganyagokat és fogyj ezzel a recepttel! 72 órán belül garantáltan érzed majd a hatást!

A szervezetünkben lévő méreganyagok és zsírok nagyon rossz hatással lehetnek az egészségünkre. Mindannyiunkra ráfér bizonyos időközönként egy rövid méregtelenítő kúra, ami nem csak az anyagcserének tesz jót, hanem az egészségünknek is.

anyagcsere

Ehhez azonban a legegyszerűbb, legtermészetesebb és leggyorsabb módszereket keressük. Az alábbi recept nagyon hatásos, hiszen 72 órán belül érezhető és szemmel látható eredményeket idéz elő.

Hozzávalók:

? 1 csésze paradicsomlé

? fél citrom leve

? 2 teáskanál reszelt gyömbér

? erős paprika, vagy chili por

? 2 zeller szára

Elkészítés:

Keverd össze az összes hozzávalót egy tálban a zeller kivételével, majd öntsd át az egész tartalmat egy pohárba és kezd el inni, miközben a zellert rágcsálod. Ideális esetben 3 pohárnyi adagra van szükséged egy nap, hogy a legjobb hatást elérd. Akár előre is elkészítheted magadnak, ebben az esetben tárold a hűtőszekrényben. De figyelj arra, hogy mindig csak az aznapi adagot készítsd el.

Hozzászólások:

5 thoughts on “Gyorsítsd fel az anyagcseréd, űzd ki a méreganyagokat és fogyj ezzel a recepttel! 72 órán belül garantáltan érzed majd a hatást!”

Comments are closed.