EZT EDD REGGELIRE, ÉS FIGYELD, AHOGY A ZSÍR ELTŰNIK A SZERVEZETEDBŐL

Mindannyian tudjuk, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, különösen, ha csökkenteni akarod a súlyt. 

A legújabb tanulmány az Annals of Nutrition & Metabolism című lapban jelent meg: bebizonyították, hogy a legjobb reggeli a zabkása.

eat-this-for-breakfast-every-morning-and-you-will-see-how-the-fat-from-your-body-disappears

A vizsgálat során 36 a férfi és nő elfogyasztott reggelire 350 kalóriát, de három különböző csoportba osztva. Az első csoport zabpehely, a második csoport kukoricapehely és a harmadik semmilyen reggelit nem kapott, de csak vizet. A következő három órában, mindenkinél folyamatosan mérték a jóllakottság, és a vércukor inzulin szintjét.Mindannyian ugyanazt kapták ebédre.

A szakértők bebizonyították, hogy a zabpehely csoport volt a legkevésbé éhes délutánra, és 31% -kal kevesebb kalóriát ebédeltek.

A kukoricapehely csoport már három órával a reggeli után éhes lett. A vízcsoport szintén.

A második csoport ugyanolyan mennyiségű kalóriát evett, mint az első csoport, és a mégsem érezte, hogy éhes három óra múlva. Ez azért van, mert a zabpehely hosszabb ideig marad a gyomorban.

 

Miért a zab?

A zab nagyon egészséges és finom.

Teltségérzet hosszabb ideig

A zab rostjai emésztőrendszerünkben maradnak sokáig, így teltségérzetet okoz, sőt tisztítja azt. Sőt, a rost serkenti az emésztést. Ez az, amiért a zab tökéletes élelmiszer, ha fogyni akarsz

Hozzászólások: