ÍGY SZABADULJ A SZEMÖLCSTŐL, BŐRKINÖVÉSTŐL, ANYAJEGYTŐL, PATTANÁSTÓL, MITESSZERTŐL

A szemölcsöket köztudottan vírusok okozzák, a kemikáliáknál sokkal jobb vírusölők léteznek a természetben. A következő természetes gyógymódok sokaknak segítettek megszabadulni a kellemetlen bőrproblémáktól.

Almaecetes kezelés

Az almaecet fantasztikus gyulladásgátló, baktériumölő és vírusellenes szer. Bármilyen bőrkinövésre tegyél almaecetes vattát, aztán zárd le sebtapasszal, egy nap múlva cseréld. Addig folytasd, míg a kinövés, szemölcs eltűnik. Az almaecet a pigmentfoltok és pattanások remek ellenszere is. Naponta mosd le veled az arcod este. Aztán öblítsd le vízzel, miután rászáradt. Mivel fényérzékennyé tehet, reggel ne alkalmazd, mielőtt kimész a napra.

natural-ways-skin

FOKHAGYMA

Napi kétszer kipréselt fokhagymát kell tenni a szemölcsökre. Néhány napon belül eltűnnek.

BANÁN

A gyümölcs héjának fehér felével kell kenni a szemölcsöt. Pár hétig is tarthat, mire felszívódik, de sokan használják ez a kíméletes módszert (és jobb a szaga, mint a fokhagymának)

Sebtapasz

Tudományosan igazolták, hogyha sebtapaszt ragasztasz a szemölcsre vagy fibrómára, egy idő után leszedhetővé válik, valószínűleg az oxigénellátás elzárásával.

MÉZ
CSAK MÉZRE ÉS EGY SEBTAPASZRA VAN SZÜKSÉGED: KEND BE A AZ ELTÁVOLÍTANDÓ BŐRHIBÁT ÉS KÖSD LE. AZ OZMÓZISHATÁS KÖVETKEZTÉBEN A MÉZ ELPUSZTÍT MINDEN KÓROKOZÓT, AMI A CSÚFSÁGOT OKOZZA.

Hozzászólások: