Hogy ölel meg a párod? Ezt árulja el érzelmeiről

Hosszan ölel, vagy röviden? Szorosan, vagy éppen csak módjával? A férfi ölelése alapján megmondható, mennyire szeret.

Kevés szívmelengetőbb dolog van egy szerelmi vallomásnál, ám a szavak csak szavak, sokkal többet elmondhat egy-egy árulkodó gesztus. Ha kíváncsi vagy, mennyire szeret a párod, megfigyelheted, hogyan csókol meg vagy hogyan ölel meg. Az alábbiakban azt elemezzük, mi derül ki a férfi érzelmeit illetően az öleléséből.
50173_390834_1000x700
Ha inkább te öleled a férfit, ő viszont, bár odabújik, és fogadja az ölelésed, nem viszonozza igazán, az vészjósló lehet az érzelmeit illetően.
 
A férfi szerelméről az erős, hosszú ölelés árulja el a legbiztatóbbat, ennek alapján ugyanis fülig szerelmes. Minél kevésbé szoros a férfi ölelése, és minél rövidebb, annál kevésbé lehet ez igaz.
 
 
Az ölelés gyakorisága is sokatmondó: ha a férfi jártában-keltében gyakran megölel, és még éjjel is szeret nagy kifli lenni mögötted, akkor nagy valószínűséggel imád.
 
 
A nem túl hosszú, nem túl szoros, kevésbé romantikus, inkább játékos ölelések ugyan vallhatnak arra, hogy a férfi érzelmei nem olyan mélyek, de ne ijedj meg – bár az ölelés árulkodó, nem kizárólag ez számít.
 
 
Ha a férfi nem ölel meg, akkor sajnos előfordulhat, hogy érzelmei már nem a régiek, de igaz, ami igaz, sok pár le is szokik róla idővel, még ha szeretik is egymást. Próbáld visszahozni a szokást, és nézd meg, hogy reagál!
Hozzászólások: