Miért csalják meg párjukat a nők? okok, csillagjegyek szerint

Gyakran beszélünk arról, hogy a férfiak miért csalják meg asszonyaikat, barátnőiket, de ritkábban esik szó a szebbik nem félrelépéseiről. Vessünk hát egy röpke pillantást arra, hogy milyen okokból kacsintanak félre a hölgyek és tegyük mindezt a csillagjegyek függvényében ? mert igen, ennek is, mint ahogy sok minden másnak az életünkben, vannak asztrológiai vonatkozásai.

megcsalas

Miért csalnak meg a Kos, Bika és Ikrek képviselői?

E három csillagjegyben született nők legfőbb oka a megcsalásra nem más, mint az árulás. A Kosok például nem csak akkor válnak hűtlenné ha elárulják őket, hanem akkor is, ha egyszerűen csak figyelmen kívül hagyják őket. A Bika képviselői is leginkább azért hűtlenek, ha már nem kapnak annyi figyelmet párjuk részéről, mint azelőtt. Az Ikrek legtöbbször kíváncsiságból csalnak.

Miért csalnak meg a Rák, Oroszlán és Szűz képviselői?

A Rák, Oroszlán és Szűz csalfaságának fő oka nem más, mint? az unalom. Pontosabban, amikor rájönnek, hogy már semmi újat nem tudnak felfedezni kedves párjukban, akkor egyre gyakrabban keríti őket hatalmába a félrelépés gondolata. A Rák hölgyeknél még az elárultság is közrejátszhat, az Oroszlánoknál viszont az is beteheti az ajtót, ha nem bálványozzák már őket úgy, mint szerelmük hajnalán. A Szüzek akkor is csalhatnak, ha valaki felsőbbrendűt találnak partnerüknél.

Miért csalnak meg a Mérleg, Skorpió és Nyilas képviselői?

Még ha soha nem is vallják be, a Mérleg, Skorpió és Nyilas szülötteit az viszi rá a könnyűvérűsége, ha pénzügyi stabilitásukat meginogni látják. Jobban mondva, ha férjeik/szeretőik/párjaik már nem visznek annyi pénzt a konyhára, ösztönösen egy jobb anyagi háttérrel rendelkező férfiú felé orientálódnak.

Mért csalnak meg a Bak, Vízöntő és Halak képviselői?

Ezen csillagjegyek szülötteinek többé-kevésbé azonos okuk van a hűtlenségre. Ez pedig egyszerűen az, ha nem érzik már a szerelmet, amire szükségük van. Az elsöprő vonzalmat, az égető érzelmi köteléket, a romantikus imádatot és a szerelem lángját kihunyni látják. A Baknak, Vízöntőnek és Halaknak nem igen van egyéb okuk másra kacsintani, úgyhogy az ők osztályrészük folyamatosan életben tartani a lángot.

 

Hozzászólások:

8 thoughts on “Miért csalják meg párjukat a nők? okok, csillagjegyek szerint”

Comments are closed.