Így lehet szerelmi kötést csinálni büntetlenül

Egészség, szerelem és gazdagság. Ez a triumvirátus az, ami a varázslat felé fordítja az embereket. Leginkább a kétségbeesett embereket. A szerelmi varázslat az, amit a három típus közül a leglazábban kezelünk, pedig nem kellene.

Már csak azért sem, mert iszonyatosan nagy pénzeket kérnek például egy szerelmi kötésért. Képzeld el azt, amikor egy ilyen kapcsolatot oldani szeretnél… még több pénzedbe fog kerülni.

A szerelmi mágia oka

Minden földrészen, minden időben végeztek szerelmi mágiát, hiszen a létfenntartás után a fajfenntartás a legerősebb ösztön, ezt támogatja a érzelmi stabilitás, az egymáshoz tartozás érzése. A boldogság hajhászása egyidős az emberiséggel, ami szorosan összeforrt a szerelem szóval. Pedig a szerelem nem egyenlő a boldog élettel, csak az aktuális boldogság érzésével. A szerelem – a szülővé válás után – az egyik legnagyobb dózisú örömérzetet nyújtó dolog, így komoly igényünk van rá.

Mi a lényege?

A lényeg, hogy egy másik embert, mágikus módon magadhoz láncolsz, akár annak megkérdezése nélkül is, semmibe véve annak szabad akaratát. A varázslat a tudatalattira hat, kikerüli a szabad akaratot. Tehát olyan dolgot csinálsz, ami etikátlan. Ennek terhe nagy felelősséggel és magabiztossággal jár, ugyanis biztosnak kell abban lenned – természetesen ez a bizonyosság lehetetlenség –, hogy boldoggá tudod tenni a jelöltet, téged is boldoggá tud tenni ő, és mindezt egy életen keresztül.

A szerelmi mágia nem csábítás, hanem beavatkozás valakinek az életébe. Arról nem is beszélve, hogy a mágia mindkét félre vonatkozik, ami később gondot okozhat, ha visszakoznál…

Vigyázz mit és hogyan kívánsz!

A pontatlan kérés nagy problémát tud okozni, ahogy az is, ha egy rég kihűlt, sosem működött kapcsolatot akarsz ezzel helyrehozni. Ez utóbbi esetében továbbra sem fog működni a kapcsolat, viszont örök életre egymás terhei lesztek. Ilyenkor inkább olyan varázslat a helyes, ami a megbékélésre, az egymással való kommunikációra irányul.

A fiatalabbak azt a hibát követik el, hogy egy fellángolást, vagy egy – az addigiaknál hosszabb – kapcsolatot komoly szerelemnek hisznek. Csak az forduljon szerelmi mágiához, aki már valóban volt szerelmes. A szerelem nem egyenlő a szépség csodálatával vagy a rajongással.

Feloldható-e a szerelmi kötés?

Szakavatottak közül van aki szerint igen, van aki szerint nem szűnik meg soha, csak az erőssége mérsékelhető. A szerelmi kötést kérő, az azt megtapasztaló emberek nagyobb része meggondolatlanul cselekedett, ami visszaütött az életére, megkeseredett emberré vált.

Saját tapasztalatom az – persze lehet, hogy ezt mások másképp látják –, hogy a szerelmi kötés nem oldható fel teljesen, erős akarattal sem, hosszú évek, évtizedek után enyhül csak.

Teremtő gondolatok

Ne szerelmi kötést akarj, hanem kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyj, hiszen a kettő nem ugyan az. A kötés akkor is él, ha a kapcsolat nem kiegyensúlyozott, sőt ártalmas.

A szerelmi kötés nem a bájitaloktól, gyertyáktól lesz az, ami, hanem a gondolatoktól – melyet te szeretnél, és az ebben jártas segítő megerősíti azt, saját gondolatával.

A rituálék – gyertyaláng, füstölő, bájital – csak hangulatot, tökéletes ráhangolódást teremt. Tehát elvileg a te gondolataid, akaratod az, ami a másik emberre hat.

Régen, a kismamák között volt elterjedt az a kötésfajta, hogy az anyatejükből cseppentettek a kalácsba, melyet férjüknek szántak. Az is szokás volt, hogy a kiszemelt férfi ingét el kellett lopnia a lánynak, és a temetőben egy névtelen sírban el kellett ásnia, ezután meztelenül a sírra kellett feküdnie egy időre. Három nap múlva ki kellett ásni az inget, visszaszolgáltatni valamilyen módon, majd rá kellett venni a férfit, hogy hordja az inget.

Számos lehetőség van a varázsra, kérdés, hogy ki meddig akar elmenni…

Hozzászólások: