Mi a pasi horoszkópja? Ezt kell tenned, hogy beléd szeressen!

Nem is hinnéd, hogy a születési jegy és az abból fakadó személyiségjegyek milyen mértékben határozzák meg a szerelmi életet, és úgy általában már magát a párválasztást is. Ha van olyan srác, aki tetszik, de nem tudod, hogyan hívhatnád fel a figyelmét magadra, akkor mindenképpen olvasd el csillagjegye jellemzését! A szakértők úgy találták, minél hosszabb egy párkapcsolat, a pár tagjai annál inkább megfeledkeznek arról, hogy beszélgetéseik során életük pozitív történéseit is felemlegessék. Ahogy telik az idő, a beszélgetések hangsúlya egyre inkább a hétköznapi bosszúságok, megoldandó gondok és szervezési kérdések felé terelődik el

hhh-1024x683

Kos (III. 21 ? IV. 20.)

A Kos pasi imádja a tömeget, a nyüzsgést, egyszóval, ha barátok veszik körül. Különösen élvezi, ha a középpontban lehet, ezért olyan lányt keres, aki nem bánja a reflektorfényt. Bár fontos számára a magabiztos fellépés, nem felszínes, és a szerénységet is nagyra tartja. Azt vallja, hogy egy jó kapcsolat alapja a közös érdeklődés, enélkül nincs esélyed nála.

Bika (IV. 21 ? V. 20.)

A Bika hangulatember: egyik pillanatban felelősségteljes, a másikban viccet csinál mindenből, sőt, nem ritka, hogy környezetét szándékosan kellemetlen helyzetbe hozza. Ha ezt valamilyen szellemes megjegyezéssel reagálod le, biztos lehetsz benne, hogy felkelted az érdeklődését, mert ez csupán egy teszt a részéről. Emellett nem árt, ha nőiesen viselkedsz, a magabiztos nő a Bika zsánere.

Ikrek (V. 21 ? VI. 21.)

Az Ikrek igazi szoknyavadász, így az érdeklődését felkelteni egyszerű, megtartani azonban annál nehezebb. Ha pusztán csinos és közvetlen vagy, az nem elég, kell, hogy legyen benned valami plusz, például sarkos vélemény mindenről ? ezzel már adott számodra a lehetőség a hódításhoz. Légy spontán és bevállalós, ha nem félsz kizökkenni a megszokott környezetből, elrabolhatod a szívét.

Rák (VI. 22 ? VII. 22.)

A Rák nagyon érzékeny, ezért finoman kell közelíteni hozzá: csak akkor van esélyed meghódítani, ha megbízik benned, és a barátjának tart. Ezt sok beszélgetéssel, közös programokkal és kölcsönösséggel érheted el nála ? ha megbízol benne, ő is támaszának tart majd. Nem bája, ha egy lány gondoskodó, és minden porcikájából nőiességet sugároz, mert bár szerény, azért van szeme.

Oroszlán (VII. 23 ? VIII. 22.)

Az Oroszlán szeret vadászni, így egy szexi mosollyal vagy egy kis flörttel könnyen felhívhatod magadra a figyelmét. Ez azonban csak ideiglenes eredmény, akkor érhetsz el hosszú távú sikert nála, ha minél inkább próbálod megismerni. A jegy szülötte picit hiú, ha saját magáról van szó, ezért élvezi a figyelmedet, azt pedig különösen, ha hajlandó vagy a kedve szerint cselekedni. Persze azért ne hódolj be neki teljesen!

Szűz (VIII. 23 ? IX. 22.)

Ha van olyan csillagjegy, akit a régimódi női kisugárzás és törékenység lenyűgöz, az a Szűzé. Az optimista és szerény viselkedés nála alapkövetelmény, bár a lazaságot sem veti meg ? ez alól kivétel, ha közönségesen viselkedsz, például sokat káromkodsz. A tájékozottság és az intelligencia szintén fontos a szemében ? ezzel elnyerheted a bizalmát és a figyelmét!

Mérleg (IX. 23 ? X. 22.)

A Mérleg szívéhez a kulcs a feltűnő megjelenésben rejlik. Lehet ez egy csinos ruha, frizura vagy smink, de akár egy olyan éles megjegyzés is, amit nem hagyhat szó nélkül. A jegy szülötte képtelen megállni, hogy belefolyjon egy vitába, sőt, kifejezetten élvezi a szócsatákat, ezzel biztosan magadra irányíthatod a figyelmét. Egyébként azzal sem lőhetsz mellé, ha picit megközelíthetetlennek tűnsz, szeret ugyanis hódítani.

Skorpió (X. 23 ? XI. 21.)

Társasági ember, aki sportol, éltanuló, és mindenféle iskolai bizottságban is benne van, persze mindezt anélkül, hogy közben kocka lenne: voltaképpen ő a suli helyi sztárja. Kívülről magabiztos és egyszerű, ha azonban jobban megismered, rájössz, mennyire érzékeny és összetett személyiség. Ha megnyílsz felé, ő is a bizalmába avat, bár ehhez türelemre lesz szükséged. Ha vagány és vicces vagy, azzal sokat lendíthetsz az ázsiódon.

Nyilas (XI. 22 ? XII. 21.)

A Nyilasnál az arany középút a járható út: szereti a nőiességet, de a cicababák nem érdeklik. Olyan lányt keres, akivel lehet beszélgetni, nevetni, aki meghallgatja őt. Aki gondoskodó és szorgalmas, de emellett egyéniség is, és nem olvad bele a környezetbe. Ha érdeklődsz iránta, vagy van hozzá egy kedves szavad, az hamar feltűnik neki.

Bak (XII. 22 ? I. 20.)

A Bak érdeklődését leginkább humorral lehet felkelteni. Ha van egy érdekes sztorid, vagy kívülről fújod a legjobb vicceket, esetleg nem félsz a szarkazmustól, akkor nyert ügyed van a jegy szülötténél. Emellett az sem árt, ha tudsz nevetni magadon, a Bak ugyanis nem túlzottan kedveli, ha valaki a tökéletességre törekszik. Legyél laza, és ne vedd túl komolyan az életet, ez a siker kulcsa a Baknál.

Vízöntő (I. 21 ? II. 19.)

Ha a pasi a Vízöntő jegyében született, fontos számára, hogy egy lány vidám és optimista legyen, hogy képes legyen még a leglehetetlenebb szituációban is a jót látni. Mivel maga is ilyen szemléletű, nem tud mit kezdeni a pesszimizmussal. A Vízöntő egyébként nehezen tud a női szépségnek ellenállni, tehát fontos, hogy megjelenésedben is hass rá ? a vonzó kisugárzás hozzásegít a sikerhez.

Halak (II. 20 ? III. 20.)

Akár csak a hal a vízben, úgy fürdőzik az életben a Halak csillagjegű pasi is. Ő az, akit nem nyűgöz le, ha egy lány mesterkélt, sőt, azt kedveli, akivel jókat lehet bulizni, aki belevaló, és mindig benne van egy kis mókázásban. Persze emellett az sem árt, ha önmagad vagy, és szeretsz nevetni, sőt, ha mindenről van véleményed, azzal határozottan elbűvölheted őt.

Kutatási eredmények támasztják alá, hogy a közös élet örömteli eseményeivel való törődés illetve, ha a partnerek megosztják egymással a jó híreket, őszintén örülve az elért sikereknek, növeli a párkapcsolattal való elégedettség érzését. A ?jó hír? szólhat akár munkahelyi sikerekről, akár a kedvenc focicsapat győzelméről. Még ha kezdetben érdektelennek is érzed magad, próbáld elképzelni, hogy partnered számára mekkora boldogság az adott esemény? és örülj vele együtt ? javasolják a szakértők. Az évek múlásával a párok hajlamosak megfeledkezni a kapcsolat ápolásáról. A közös élet eseményei egyre inkább a hétköznapokról szólnak. Az új élmények izgalmat hoznak s megóvnak attól, hogy a kapcsolat beszürküljön, ellaposodjon. A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a meghitt beszélgetések közelebb hozzák egymáshoz a pár tagjait. Osszátok meg egymással gyermekkori emlékeiteket vagy akár intim részleteket életetekből. Az ilyen beszélgetések segítik az érzelmi egymásra hangolódást, együttérzést.

Hozzászólások:

One thought on “Mi a pasi horoszkópja? Ezt kell tenned, hogy beléd szeressen!”

Comments are closed.