16 TULAJDONSÁG, AMIT MINDEN PASI KERES A NŐKBEN ? BENNED MEGVANNAK?

Jó beszélgetőpartner

A férfinak fontos, hogy jóízűen és felszabadultan el tudjon beszélgetni a nővel. Ha egy nő érdekes, okos, vicces, és sok minden érdekli, az nagyon vonzó a pasik számára.

Természetesség

Bár sok nő viszolyog attól, hogy szíve választottja ébredés után kócosan, gyűrödten lássa, a pasik valójában imádják ezeket a pillanatokat. Számukra az, ha egy nő természetes, nagyon vonzó tulajdonság.

Vidámság

A férfiak imádják, ha egy nő mosolyog. A ragyogó szemek, a boldogságtól sugárzó arc nagyon vonzó dolog, szinte úgy működik, mint valamiféle pasimágnes.

Igényesség, nőiesség

Ahhoz, hogy egy nő kívánatos legyen egy férfi számára, az kell, hogy törődjön külsejével és akarjon tetszeni. A tisztaság, az ápoltság, egy lehelletnyi smink és az előnyös, divatos öltözködés elengedhetetlen dolgok.

Jóindulat

Senki nem szereti azokat az embereket, akik leszólnak másokat, áskálódnak, vagy rosszindulatú pletykákat terjeszenek. A pasiknál is az a nyerő, ha egy nő alapvetően jóindulatú és pozitív.

Őszinteség

Az a minimum, hogy ismerkedéskor, illetve párkapcsolatban a felek ne hazudjanak egymásnak. A férfiak számára kincs egy olyan nő, akivel kölcsönösen mindenben őszinték egymáshoz.

Jó erkölcs

Ha meg is nézik az utcán, azokat a nőket, akik kirakják mindenüket és minden ujjukra jut egy pasi, a férfiak nem tartják semmire. Még a 21. században is erény az erkölcsösség.

Szerénység

Nincs pasi, aki számára szimpatikus lenne egy olyan nő, akinek mindene a pénz. Az a nő, aki megelégszik azzal, amije van, nem anyagi szempontok szerint választ párt és nem nagyravágyó, sokkal vonzóbb számukra.

Pozitív visszajelzés

Amikor egy férfi és egy nő már túl vannak egy-két randin, és alakul a dolog, egyáltalán nincs azzal gond, ha a nő is keresi a pasit. Ő mindezt pozitív visszajelzésként értelmezi, ami megerősíti abban, hogy érzelmei viszonzásra találnak.

Kényeztetés

Egy fárasztó nap után mindenkinek jól esik a kényeztetés, mondjuk egy lazító masszázs formájában. Így vannak ezzel a férfiak is. Az erre ösztökélő figyelmesség és törődés a pasik számára nagyon fontos női belső tulajdonságok.

Konyhatündérség

Ne ijedj meg, nem kell nyolcfogásos menüt készíteni estéről estére a pasinak, de mindegyikük nagyra értékeli, ha egy nő otthon érzi magát a konyhában, és néha készít valami finomat.

Kezdeményezőkészség

Az nem jó, ha egy kapcsolatban mindig csak a férfi kezdeményezi a szexet. A nőnek is ki kell mutatnia, hogy vágyik a párja érintésére. Ez hasonlóképp van a randizós időszakban is, amikor a nőnek úgyszintén érdemes jeleket küldenie.

Némi lepedőakrobatika

Minden pasi szereti, ha egy nő, adott esetben a párja nem riad vissza az újításoktól. Egy új póz, egy új helyszín  mindkét felet kizökkenti a megszokásból, és a pasik amúgy is igénylik az ágyban változatosságot.

Kacérság

Úgy a randizós időszakban, ahogy évek után is, a pasiban szunnyadó vadászösztönt felébresztendő nem árt, ha a nő néha kacérkodik kicsit a férfival.
mann04

Titokzatosság

Alapvető dolog az őszinteség, mint tulajdonság, de nem árt némi titokzatosság is fűszerként, ha egy pasit az ujja köré akar csavarni egy nő. Fenn kell tudni tartani a férfi érdeklődését, és arra ez remek módszer.

Szerelem

Végül pedig, mit is várhatna még egy pasi választottjától, mint azt, hogy szívből szeresse? Az érzelmek a férfiak számára is rendkívül fontosak, és ők is igénylik, hogy párjuk szerető és odaadó legyen velük.

 

Hozzászólások:

One thought on “16 TULAJDONSÁG, AMIT MINDEN PASI KERES A NŐKBEN ? BENNED MEGVANNAK?”

Comments are closed.