Mitől csúszik le a nő bugyija? A tökéletes hancúrkirály titka +18

Az izmok és az arcszőrzet divatján túl egyéb kritériumai is vannak a férfiúi tökéletességnek. Ha a küllem és a szellem ideális, a hálószoba küszöbét átlépve még mindig fulladhat a sokkal kecsegtető találkozás kudarcba, tehát az sem mindegy, hogy a pasi tökéletes izomkockáival felszerelkezve mit kezd az ágyban.

2015-09-16_121914

A férfi és a vágy

Nem biztos, hogy az a nyerő, ha fogod a nőt, és futsz a bódító virágszál meglehet, nem fogadja kitörő lelkesedéssel, ha szoknyáját felcsapva válladra kapod, és első felindulásodnak engedelmeskedve úthengerként rontasz rá.

A kezdeményezést a nőtől sem  tagadhatod meg, mert tény, hogy nem a sötét középkor századait tapossuk, amikor a tündéri várúrnők otthon ültek, és fecserészve várták haza urukat. A női lélek vágyik, álmodozik és egyre nagyobb teret követel magának, nemcsak az irodai asztalok mögött, hanem a hancúrozás terén is. Nem törődik bele a minden romantikától mentes gyors menetbe, és abba, hogy neki is annyi ideje volt rá, mint neked, mert hoppon maradni, és parlagon heverni a kínzó vágyakozással a nőnek is legalább olyan lidérces álom, mint neked. Ez nem azt jelenti, hogy mostantól a hálószobák rózsaszínű fallal és tündérszárnyú baldachinos ággyal válnak a hitvesi fészek jelképévé, de a vágyak összehangolására minden körülmények között törekedni kell.

Herceg vagy szívtipró

A kényelmes, párnázott otthonról és meleg kandallókról álmodozó hölgyek számára a herceg fehér lovon jelenti a szerelem netovábbját, azonban a kegyetlen hétköznapok világában forgolódó emancipálódott nők legtöbbje inkább Don Juannal osztaná meg az ágyát. A sármos és meghódíthatatlan szívtipró nagyobb kihívás, min a szerencsétlen, romantikus tökfilkó, aki minden délután rózsát csempész a postaládába, és a randevúkat különleges kis ajándékokkal aranyozza be.

Igen, a nő vágyik arra, hogy tenyéren legyen hordozva, meg kényeztetve, de mindez akkor értékes, ha nem magától értetődően történik, hanem, amikor kiváltságként adatik.

Kiváltság pedig a megszerezhetetlen birtokosának lenni, az álmokat beteljesíteni és megmászni a Mount  Everestet. Egy nő számára a csúcsra felérve azonban nem a gyönyörű kilátás okoz könnyfakasztó öröme, hanem, hogy a léhűtő, nőcsábász pasival egyes-egyedül ő áll odafönt, és amerre a szem ellát nyoma sincs a kecses léptű kerek mellű, aranyhajó harmadiknak.

Cifra kalandok

A tökéletes férfi a nő számára tehát az a hancúrkirály, aki egyes-egyedül csak az övé. A szabadság és az izgalom lehetőségének azonban megbízható állandósággal jelen kell lennie, ami természetesen az ágyban is érvényes. A nő alul, a férfi felül póz kényelmes monotonitása legfeljebb akkor megengedett, amikor már csak a csinos kis kék tablettákkal tudod felébreszteni az alvó ördögöt, de addig, amíg a haj nem őszül, és a jegygyűrű nem hagyta ott bilincsszerű bélyegét az ujjon, tessék újítani! Senki nem várja tőled, hogy a lepedőakrobatika agyfacsaró testhelyzeteit egy jógamestert megszégyenítő hajlékonysággal gyakorold, és azt sem, hogy a vadító gyönyör közepette a hosszan elhúzott vágyak következő lépéseit próbáld fejben tartani.

A tökéletes férfinak egyetlen titka, hogy szereti a nőt. Azt az egyet, aki mellett éjszakánként álomra hajtja a fejét, természetesen mélységes szerelemmel, de emellett a női nem buja rejtelmei iránt is olthatatlan vágyat és vonzalmat érez. A legforróbb hálószobai jelenet közben tehát ne férfias tested izomzatát csodáld az ággyal szemközti szekrény egész alakos tükrében, inkább merült el kedvesed vágytól elhomályosult tekintetében, lágyan ringatózó dekoltázsa közt, míg csípője ütemes mozgásával forrást nem fakaszt a kősziklából.

A hancúr és a nő

A meghitt kapcsolatot pedig ne keverd össze a baráti sörözéssel. Az ágy legyen az a hely, ahol újra és újra meghódítod és elcsábítod párodat. A vágyak tengerén tehát nem engedheted meg magadnak azt a luxust, mint koszos kis legénylakásod falai között, ahol úgy villantod szőrös pocakodat, ahogy csak kedved tartja, és a fokhagymás kolbászos vacsi után póráz nélkül engeded szabadjára a gyomrodból kikívánkozó borzocskákat.

Ha tehát kedvesed ágyába minden este bebocsáttatást szeretnél nyerni, nem engedheted el magad úgy, mint a legjobb barátod előtt, mert a nő mindig azt a vonzó férfit szeretné látni benned, akitől első pillantásra lekívánkozott róla a bugyi.

 

Hozzászólások:

One thought on “Mitől csúszik le a nő bugyija? A tökéletes hancúrkirály titka +18”

Comments are closed.