Egy ősi tea, mely segítségével sok ember kigyógyult a rákból!

Egy kanadai nővér René Caisse az 1920-as években egy általa kevert gyógytea segítségével sikeresen gyógyított meg számos rákbeteget.

A csodálatos teához csupán négy hozzávalót használt: rebarbarát, lósóskagyökeret, bojtorjángyökeret és amerikai mezei szil őrölt kérgének speciális arányban kialakított elegyét.

René évtizedeken keresztül sikeresen alkalmazta a teát, több gyógyulásról számolhatott be. Azonban mivel a kanadai gyógyszeripart is veszélyeztette a rákos betegeket gyógyító teakeverék, René börtönbe került. Ekkor 50 ezer követője petíciót nyújtott be, hogy Renét szabadlábra helyezték.

Caisse 90 éves korában halt meg 1978-ban, több százan vettek részt temetésén, és fejezték ki köszönetüket a sikeres gyógyulásuk miatt. A teát Essiac-nak nevezték el, ez René vezetéknevének visszafele olvasása.

14520615425357_11425607822403_db

Halála után a kínai kormány számos kutatást végzett a teával kapcsolatban, és a kísérletek eredményei alapján úgy vélték, hogy a keverék igenis hatékony rákkezelésre. A nagy gyógyszergyárak óriási lehetőséget láttak a tea forgalmazásában. Így a világ nekifogott az Essiac tea előállításnak. Mikor a recept már eléggé ismertté vált, a hatékonyság érdekében kiegészítették még vörös lóherével, tengeri moszattal, benedekfűvel és citromfűvel.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan készíthetjük el otthon a csodatevő teát. Hozzávalók hiányában, a gyógynövényboltban is megvásárolhatjuk a csodatevő teát. Azonban fogyasztás előtt mindenképpen ajánlatos egy orvossal konzultálni

Hozzászólások: