EZT TÖRTÉNIK, HA SZÓDABIKARBÓNÁT HASZNÁLSZ ARCTISZTÍTÓKÉNT! EGYSZERŰ ÉS OLCSÓ MEGOLDÁS!

Minden nő szép és egészséges arcbőrről álmodik. Annak érdekében, hogy megszabadulj a bőrproblémáktól, próbáld ki az alábbi nagyon egyszerű, és olcsó megoldást. A szódabikarbóna csodákra képes, érdemes rendszeresen alkalmazni az alábbi keveréket.

Hogy szép, és egészséges arcbőröd legyen, egy idő után bizony nagyobb figyelmet kell fordítanod rá. Ajánlott minden reggel és este egy alapos tisztítást, és bőrtípusodnak megfelelő hidratálást végezni. Az alábbi keverék csupán két, könnyen beszerezhető, természetes összetevőt tartalmaz, azonban nagyon hatékony, hiszen hidratál és tisztít is egyszerre.

A legfontosabb, hogy szerezz be kevés szódabikarbónát, és kókuszolajat, és annak megfelelően, hogy milyen bőrtípusod van, alkalmazd az alábbi keveréket.

Ha érzékeny bőröd van, akkor keverj össze kókuszolajat és szódabikarbónát 2:1 arányban, vagyis két evőkanál kókuszolajhoz, egy evőkanál szódabikarbónát adagolj.

Ha bőrhámlasztóként használod a keveréket, akkor 1:1 arányban keverd össze a hozzávalókat.

Alkalmazd rendszeresen arctisztításhoz az alábbi módszer szerint:

  • keverd össze alaposan a két hozzávalót, majd kend be vele az előzőleg vízzel lemosott arcod, dörzsöld át a keverékkel, és hagyd rajta hatni 5 percig. Ezután langyos vízzel mosd le alaposan a bőrfelületet. Mindig frissen készítsd el a keveréket, és kétnaponta alkalmazd este lefekvés előtt.
Hozzászólások: