Mi kell a pasinak? ? 10 dolog, ami egyáltalán nem jön be nekik! Jobb ha észben tartod?

Nagyon nehéz a dolgom, hölgyeim! Nehéz úgy véleményt alkotni valamiről, hogy egyik tábort se bántsa meg az ember, de néha muszáj. Ahogyan most is. Mert ti, nők bizonyára tudni vélitek, mennyire jön be az erősebbik nemnek a nagy szilikoncici, számít-e egy kis túlsúly vagy narancsbőr, amivel időről időre harcoltok. Most megtudjátok, mi az, ami egyáltalán nem nyerő nálunk!

Műmellű szilikoncicák

Dögösek, ez igaz, de semmi esetre sem szépek! Jól esik a szemnek, amikor egy szuperszexi szőke szilikoncsoda köldökig kivágott apró topban, melltartó nélkül elvonul előttünk, tehát látványnak valóban csodás, de ha választanunk kellene egy ?műanyag? és egy természetes között, bizony az utóbbira voksolnánk. Ha műanyagot akarunk fogdosni, arra jó egy Barbie baba is, de még a görögdinnye is közelebb áll a természeteshez, mint a hatalmas szilikonmellek. A természetes cickók sokkal jobban kézre állnak, legyenek akár kicsik, akár nagyok.

93

Pici formás vagy nagy és kerek?

Elmúltak már azok az idők, amikor a pasik Beyoncé kerek hátsója után lihegtek. Sokkal tetszetősebb egy kisebb, de formás popsi. Ez persze nem azt jelenti, hogy visszautasítanánk a nagyobb fenékkel rendelkező hölgyeket ? ha nem lóg, akkor teljesen rendben van, akármekkora is legyen.

Számít a felesleg?

Egyértelműen nem! Sőt, sokkal jobban szeretjük, ha van mit fogni a barátnőnk testén, mintha szálka menne a tenyerünkbe. Kár lenne néhány kiló felesleg miatt depresszióba esnetek, ugyanis az esetek többségében nem is vesszük észre, ha nehezebben tudjátok begombolni a farmert. Arról nem beszélve, hogy ti, nők akkor is paráztok, hogy rátok ment egy-két kiló, amikor nem is úgy van. Szóval aggodalomra semmi ok, néhány zsírpárnácska még tényleg nem a világ vége (persze csak akkor, ha ti sem tesztek megjegyzést a mi sörhasunkra)!

Szebb a nő, ha szolizik?

Dehogy szebb! Nem szeretjük, ha természetellenesen agyonsüttetitek magatokat. Olyan ?csalás szaga? van az egésznek ? nem kedveljük az agyonszolizott csajokat.

Kockahas vagy pici poci?

Ha van egy kis pocak, az még szexis is lehet. Ez persze nem azt jelenti, hogy buggyanjon ki a nadrágból a hasatok, de egy kis poci még nem a világ vége.

Mi van a narancsbőrrel?

Azt inkább ne, ha kérhetnénk! Sok nő azt hiszi, hogy észre sem vesszük, és ez valamennyire meg is állja a helyét, de azért egy meglazult bőrt már nem nehéz kiszúrni. Ha csak itt-ott tarkít benneteket egy kis cellulitisz, üsse kavics, de elég hervasztó tud lenni, ha lötyögni kezd.

Szép arc vagy jó test?

Mindegy, hogy mit veszünk észre először egy nőn (lábak, popsi, mellek), a legfontosabb akkor is a szép és vonzó arc. Hiába szuper a teste, ha az arca nem fog meg minket.

Terhességi csíkok a bőrön

Most őszintén! Ki mondaná azt, hogy ?a kutyafáját, de jópofák azok a csíkok!? Ettől függetlenül megértjük, hogy azok nem direkt kerültek oda, és nem zavar minket annyira, mint amennyire ti azt gondoljátok. Jobb lenne, ha nem lenne, de kit érdekel?

Sportos vagy laza?

A kérdés lényegében arra vonatkozik, hogy mit tartunk fontosnak: ha egy nő csak és kizárólag az alakjával van elfoglalva és állandóan aerobicozik, kondizik, vagy jobban kedveljük, ha laza, akivel időnként még kocsmázni is lehet? Nyilván legyezgeti a hiúságunkat, ha a barátnőnk remek alakját megirigylik tőlünk a haverok, emellett azonban az is fontos, hogy partnerünk legyen az esti kiruccanások alkalmával is. Az izompacsirta csajokat inkább ijesztőnek tartjuk, mint vonzónak. Sok nő egyébként mindkét kritériumnak megfelel, ők a legjobbak!

 

Hozzászólások:

One thought on “Mi kell a pasinak? ? 10 dolog, ami egyáltalán nem jön be nekik! Jobb ha észben tartod?”

Comments are closed.