A csillagok állása szerint ez a 4 pár számíthat szakításra az idén ősszel!

Az ősz itt kopogtat az ajtónkon, hűvösek a reggelek, borongósak a nappalok, és bizony sokkal több a veszekedés, türelmetlenség, és a nézeteltérés is. A csillagjósok szerint az ősz beálltával bizonyos párkapcsolatok is kockán forognak.

Nézzük, melyik az a 4 párkapcsolat, amelyik veszélybe kerülhet.

Kos-Oroszlán

A Kos mindig lázadó, ellenkezik, de ő maga is tele van ellentmondásokkal. Könnyen felháborodik, és ilyenkor rögtön cselekszik. Az Oroszlán mellett ez a feszültség csak még inkább nő benne. Két ilyen makacs, és ingerlékeny ember nem sokáig húzza egymás mellett.

Rák-Szűz

A kezdeti lelkesedés hamar hanyatlani kezd, megjelennek a feszültségek, és az unalom a kapcsolatban. A Rák társaságkedvelő, szereti, ha sok ember veszi körül, a Szűz konzervatívabb, nem szeret a reflektorfényben lenni. Ez a különbség erős ellentétet szül kettőjük között.

Mérleg-Bak

Mostanában heves viták dúlnak kettőjük között. Mindketten nagyon erős karakterek, és a saját igazukat szeretnék érvényesíteni, ez pedig semmi jóra nem vezet. Egyre világosabbá kezd válni, hogy nem talál egy Mérleg, és egy Bak

Vízöntő-Halak

A Vízöntő szabadságra, és változatosságra, a Halak nyugalomra, és kényelemre vágyik. A Vízöntő úgy érzi, hogy szabadságában korlátozzák, ezért jobb, ha a Halak nélkül folytatja tovább az útját.

Hozzászólások: