Így leszel vonzó a pasik szemében!

Oké, nem kérdés, hogy a pasik és csajok teljesen máshogy gondolkodnak. Éppen ezért előfordulhat, hogy pár dologra te azt hiszed, hogy szuperdögös, ők viszont inkább taszítónak találják. Most férfiak árulják el, mit mellőzz, ha hódításra készülsz!

Hatalmas illatfelhő: Imádják, ha finom az illatod, de ha nem kapnak levegőt a közeledben, az már inkább riasztó! Szóval egy fújás a levegőbe a fejed fölé, majd bújj bele az illatfelhőbe. Plusz mellé egy pici jöhet a csuklódra is, de ennyi bőven elég.

Kacsaszáj: Talán dögösnek érzed magad, amikor csücsörítesz picit a fotókon, de a srácok inkább megmosolyogják az ilyen képeket, ahelyett, hogy beindulnának tőle.

Ha kényelmetlen cipőt viselsz: Persze csodásan mutat minden csajszi szexi magas sarkú cipellőben, de ha azt látják, hogy nem érzed magad benne jól, és furcsán lépkedsz, inkább laposban menj a randira.

Csillámok: A nyári estéken szépen mutat a lebarnult bőrön egy kis bronzosító púder, de a férfiak nem mesebeli tündérhercegnőkre vágynak, hanem hús-vér csajokra!

Hozzászólások: