Ez kevéssé ismert egyszerű trükk segít felvenni a harcot az arthritis, isiász és hátfájás ellen, jobb, mint a tabletták!

A ricinusolajnak számos előnyös tulajdonsága, sőt jótékony hatásainak hosszú listája ismert. Indiából származik, gazdag zsírsavakban pontosabban ricinolsavban, amely a ricinusolaj legfontosabb gyógyászati összetevője. Ricinusolaj antivirális, antibakteriális és hashajtó tulajdonságokkal rendelkezik, amely például a krónikus székrekedés kiváló ellenszerévé teszi. Nagyon hasznos az ízületi gyulladások kezelésére, hátfájás és isiász esetén is, melyről  ebben a cikkben bővebben is írunk. Az orvosi felhasználása mellett a ricinusolaj serkenti a haj növekedését és hidratálja a bőrt.

Ricinusolajat évszázadok óta használnak, természetes orvosságként számos betegségre, valamint a bőr és a haj ápolására. Sőt,a  textiliparban, gumi- festékanyagok- és lakkok gyártása során is. A kozmetikai ipar széles körben használja bőrproblémák kezelésére. Hasznos lehet a pattanások, hegek, sebek és rovarcsípések szemölcs és faggyúmirigyek ciszták ellen.

.Ha meg akarod ismerni, hogy hogyan lehet ricinusolajat használni  ízületi gyulladás, hátfájás, isiász esetében a fájdalom a enyhítésé, akkor olvass tovább.

Felejtsd el a fájdalmat a ricinusolajnak köszönhetően 

A ricinusolaj fogyasztása  hasznos lehet  a gyomor-bél rendellenességek enyhítésére, és az immunrendszer erősítésére is. Annak ellenére, hogy a ricinusolaj nagyon hasznos tudnod kell, hogy ha nem megfelelően alkalmazzák mérgező lehet, így nagyon óvatosnak kell lenni a használat során. Belsőleg való fogyasztása esetén nem szabad egy teáskanálnál többet bevenned egyszerre, inkább gyakrabban, de kis adagokban fogyaszd a tünetek elmúlásáig.

Köszönhetően a vírusellenes, antibakteriális, fájdalomcsillapító és gyulladásgátló tulajdonságainak  arthritis, hátfájás és isiász kezelése estén lenyűgöző eredményeket értek el.

Ha ki akarod próbálni a ricinusolajat az ízületi gyulladás, isiász vagy hátfájás, fájdalmainak enyhítésére, csak kenj rá egy keveset érintett területekre, és dörzsöld óvatosan be. Ismételd meg a folyamatot, amilyen gyakran csak lehet, és hamarosan tapasztalod a fájdalom megszűnését.

Hozzászólások: