HIBÁT KÖVETETT EL A TINILÁNY, TÖNKRETETTE MAGÁT EGY ÉLETRE

Parókát kell viselnie 17 évesen Michelle-nek, mert foltokban kopasz. A testét undorító hegek csúfítják. Mindezt egy tipikus tini hülyeségnek, könnyelműségnek köszönheti. De örül, hogy él, és óva inti a fiatalokat, hogy hasonló baromságot kövessenek el.

Tavaly június 5-én történt Németország nyugati tartományában, Saarlandban, Friedrichsthal vasútállomásán.

– A barátommal vártuk a vonatát, amivel hazament volna. És eszembe jutott életem legidiótább ötlete – mondja ma a Bildnek. Leugrott az egyik vágányra, onnan pedig felmászott egy álló tehervagon tetejére – a rajta lévő létrán. – Ami ezek után történt, azt csak szemtanúk elmondásából tudom.

A lány túl közel került a magas feszültségű felsővezetékhez. Hatalmas villámlás kíséretében irtózatos áramütés érte. A haja lángokban állt. 15 ezer volt feszültség „jutott be” a fején át a testébe, végigszaladt rajta, és a bal lábán „távozott”.


16 műtéten esett át, és még néhány hátra van. Azért mutatta meg magát a Bild riporterének, hogy másokat elrettentsen hasonló hülyeségtől
16 műtéten esett át, és még néhány hátra van. Azért mutatta meg magát a Bild riporterének, hogy másokat elrettentsen hasonló hülyeségtől
– A kisujjamat a lábamon amputálták, a koponyatetőm szénné égett. Felfoghatatlan mázli, hogy az áramütés nem érintette az agyamat – meséli Michelle, aki ugyan a baleset után a helyszínen még ült és beszélt is, miközben ellátták a mentők, de ma már erre egyáltalán nem emlékszik.

Három hétig feküdt mesterséges kómában egy égési sérültekkel foglalkozó szakklinikán. Eddig 16 műtétet hajtottak rajta végre, és még további négy-öt vár rá.

– A bal szememmel már csak 20 százalékosan látok. A bőrfelületem 70 százaléka harmadfokú égési sérülést szenvedett. Egyebek között a combomról kellett bőrt átültetni a fejemre – sorolja a lány, aki időközben elvégezte a középiskolát, és az az álma, hogy a szállodaiparban tudjon elhelyezkedni.

Hozzászólások: