9 tipp, hogy manipuláld a külsőddel a pasikat!

A „látványos” manipuláció kilenc alapszabálya… Mert a férfiak szerint a ruha is teszi az embert!

Mi, nők gyakran állunk kétségbeesve a ruhásszekrény előtt. Ezért is szeretnénk ezúttal felhívni a figyelmed kilenc alapvető dologra, amit a férfiak biztosan megfigyelnek a külsődön. És erre az alapos megfigyelésre a Jénai Egyetem tanulmánya szerint mindössze alig másfél percre van szükségük.
1. Csupán funkcionális a ruhád, vagy vonzónak is akarsz tűnni?
Mindebből következtetéseket vonnak le arra nézve, hogy mennyire érdeklődsz éppen a pasik iránt.
2. Mit hangsúlyozol és miért?
Az arányok felkeltik a férfiak kíváncsiságát, minél kevesebb a szabad bőrfelület, annál hűségesebbnek vélnek!
3. Csak manipuláció végett öltözködsz bizonyos szabályok szerint, vagy valóban illik öltözéked a személyiségedhez?
Jól (szexisen) érzed magad így, vagy csak megjátszod a laza, vagány lányt? Ezt is könnyen észreveszik a pasik.
4. Milyen kiegészítőket viselsz?
A gyöngyök megközelíthetetlennek, a divatékszerek lazának tüntetnek fel. A férfiak csak a férfiakon nézik jó szemmel a státuszszimbólumokat (drága óra, karikagyűrű), a visszafogott ékszert viszont stílusosnak és konzervatívnak (nehezen meghódítható!) találják. A méretes kézitáskák láttán felvetődik bennük, hogy talán bonyolult esettel van dolguk (Lehet, hogy be akar hozzám költözni?).
5. Az öltözék kellően laza vagy hangsúlyozottan alul-, illetve túlöltözött?
Ebből a nő függetlenségére és a vele vállalt esetleges kockázatokra következtetnek!
6. Lehet, hogy a ruha valamilyen politikai állásfoglalás?
Pl. egy polgárpukkasztó lila nadrág vagy egy fekete egzisztencialista pulóver…
7. Mire lehet következtetni valójában a nő ruhájából?
Örökös lázadó? Jó családból való úrilány? Netán több pénzt keres, mint a pasi?
8. Jól érzed magad benne?
A férfiak megérzik, ha csak a nőknek akarsz tetszeni (azt is megérzik, ha önbecsülésed gyenge lábakon áll), mindenáron tartozni akarsz valahová (ez nem tűnik túlzottan szexinek), vagy van-e saját stílusod is. Jó, ha tudod: az öntudatosság roppant szexi!
9. Milyen szexuális jelzéseket közvetít a megjelenésed második pillantásra?
A cipősarok magassága, a cipő és a köröm színe, a parfüm illata. A szemkápráztató ékszerek (pl. csilingelő karkötők), extravagáns kézitáska, neccharisnya, bársonyos hajszín, vörös vagy fekete holmik, a szexualitás hangsúlyozása és minden „apró részlet” számít, mint például a masni, gomb, öv, zseb, cipzár… Igen, a férfiak a lehető legsemlegesebb kiegészítőt is ugyanúgy górcső alá veszik, mint a dekoltázsodat vagy a szoknya hosszát! Azonban nem érdemes minden őszintén megmutatnunk, ha nem akarunk lebukni. A túl sok információ is káros lehet.
Az öltözködési kódokat használjuk tudatosan, attól függően, hogy ki akarunk-e emelni, vagy inkább el akarunk-e emelni, vagy inkább el akarunk-e rejteni valamit. Szimpatikus benyomást kelthetsz azzal, ha van belső tartásod, és a külsőd is összhangban van veled. Azért mielőtt egyenesen az irodai ruhádban indulnál szórakozni, cseréld le a szigorú inget egy sifonblúzra – ugyanis amivel sikert aratsz az irodában, az nem feltétlenül lesz vonzó a randin is, és előfordulhat, hogy csak havernak tekintenek, nem pedig szexis nőnek: márpedig a férfiak minden körülmények között szeretnek hódítani.
Hozzászólások: