Hatékonyabb mint a kemoterápia ?

Figyelmet parancsoló a B17 vitamin ( laetril, amygdalin) azon tulajdonsága, hogy a rákos sejteket úgy pusztítja el, hogy az egészséges sejteket érintetlenül hagyja. Ez pedig nincs mese, a kemoterápiát jóformán teljesen megszégyeníti. Egyébiránt teljes képtelenség még az is, hogy a kemoterápia szóban egyáltalán még szerepel a “terápia” elnevezés. Nincs semmi terapeutikus abban, (leginkább a barbarikus elnevezés illene rá) ahogy az embereket  mérgekkel fecskendezik tele. Ezek aztán válogatás nélkül megölnek minden sejtet, tekintet nélkül arra, hogy a sejt egészséges vagy rákos.
A B17 vitamin 4 részből áll, melyek közül kettő a glükóz, a harmadik a benzaldehid és a negyedik a cianid. A “cianid” puszta említése általában enyhe sokkot okoz az emberekben, mert egy jól ismert méreg. Ugyanakkor a cianid és benzaldehid nem szabad molekulák. Természetesen kötött állapotban vannak más molekuláris képződmények kötéseiben. Valójában sok élelmiszer- beleértve a B12-vitamint- tartalmaz cianidot, de fogyasztása biztonságos, mert a cianid egy másik molekula részeként van jelen.
És most jön a zseniális rész: a rákos sejtek egy olyan enzimet tartalmaznak, amely az egészséges sejtekben nincs meg. Ez a béta-glükozidáz, az úgynevezett “felszabadító enzim”. Ez az enzim szabadítja fel a benzaldehidot és a cianidot, így pusztítva el a rákos sejteket. És itt a még hihetetlenebb része a történetnek. Az egészséges sejtekben van egy ú.n. rodanáz enzim, ami “elkapja” a szabad cianid molekulákat és ártalmatlanná teszi őket oly módon, hogy kénnel kapcsolja össze őket. Azáltal, hogy a cianid rodanázhoz kötődik, cianát lesz belőle, amely egy semleges anyag. A rákos sejtek nem tartalmaznak elegendő ként ehhez!
Egy másik szempont, ami fenomenális természetes megoldás a rák gyógyítására az, hogy a laetril vagy B17 vitamin, 2 rész glükózt tartalmaz. A ráksejteket nem oxigén élteti  mint a normális sejteket, amelyek (aerob) környezetben élnek, hanem a cukor erjesztése által növekednek,(anaerob) környezetben. Mivel az amigdalin 2 glükóz molekulát tartalmaz, a ráksejtek ” örömmel” metabolizálják azt. Ez pontosan ugyanaz az elv, amely alapján a bőrön át felszívódó B12 vitamin is működik.
Legjobb természetes forrása a sárgabarack magja. Az alma magja is tartalmazza, de koncentrációja a sárgabarackmagban a legmagasabb.
A laetril viszont nem csupán az egyedüli és legkülönlegesebb természeti forrásunk a rák gyógyítására.
A kínai és ajurvédikus orvoslás a gyömbért évszázadok óta használja.

A gyömbér egy csodálatos széles spektrumú gyógyító növény

 

14520610465916_31347092643598_db

 

A gyömbér előnyei:
A gyömbért évek óta eredményesen használják gyomor-bélrendszeri problémák kezelésére. Serkenti a jó emésztést.
Tengeribeteg a tengerész? Adjunk neki gyömbért! Egy dániai kisérlet során 40 tengerészkadét kapott naponta 1 g gyömbérport, aminek hatására jóval kevesebbszer tört ki rajtuk a hideg verejtékezés, hányinger- a tengeribetegség klasszikus tünetei, mint a 39 placebót szedő társukon.
Segít orrduguláskor, minimálisra csökkenti a nyák képződését, segítve ezzel asztmásoknak is. Különböző gyömbér kivonatok bizonyítottan javítják a szív-és érrendszeri egészséget és jótékonyan hatnak a vérkeringésre.
A gyömbér elpusztítja az 5-LO enzimet, amely nélkül a prosztata rákos sejtek pár órán belül meghalnak. Egyik komponense bebizonyítottan képes lelassítani vagy megállítani többféle rák metasztázisát (rákos sejtek áttevődését).
Néhány onkológus gyömbér kivonattal egészíti ki saját mérgező terápiáját, lerövidítve a betegek kemotól vagy sugárzástól való szenvedését.
Kiváló természetes gyulladáscsökkentő, ízületi fájdalom, valamint egyéb krónikus fájdalmak esetében. Néha még az agyi gyulladás is enyhíthető gyömbérrel.
Egyik fő orvosi jelentés azt állította, hogy a gyömbér nem volt jobb, mint az ibuprofen az ízületi gyulladás enyhítésére. Az ibuprofen viszont (nem-szteroid gyulladáscsökkentő hatóanyag) sok káros hosszú távú mellékhatással rendelkezik, ami befolyásolja a vesék, májak, belek és az immunrendszer működését.
A csernobili és fukushimai nukleáris katasztrófák után azt is jó tudni, hogy a gyömbér jelentős sugárvédelmet nyújt sejt szinten. Naponta fogyasztva
gyulladáscsökkentő, rákölő, immunrendszer erősítő és krónikus fájdalom enyhítő és
komoly figyelmet kap a rák gyógyításában is.

A kurkumin már keletkezésükkor lemészárolja a rákos sejteket

Dióhéjban: a kurkumin antioxidáms, gyulladáscsökkentő, epekiválasztást elősegítő, májvédő és rákölő.
14520610470043_32741581890815_db
2011 április 21-én, a University of Texas MD Anderson Cancer Center kutatói, a nyugati orvostudomány által preferált toxikus kemoterápiás szerek kutatása helyett egy igen meglepő tanulmányt tett közzé.
A kutatók teljesen rácsodálkoztak a kurkumin azon képességére, hogy képes megkülönböztetni a rákos és a normál sejteket és apoptózist (sejthalált előidézni) a rákos sejtekben, közben valójában elősegítve az egészséges sejtek  jobb sejtszintű metabolizmusát. Itt egy hivatkozási tanulmány lista a kurkumin rák ellenes hatására:
Hozzászólások: