A csók 7 típusa és jelentésük. Te tudtad, hogy ezt érzi a párod valójában?

Lehet, hogy eddig nem vettük észre, de minden csók gondolatokat és érzéseket hordoz, mindegyik fajtája nagy jelentéssel bír. Sokan csókkal fejezik ki érzéseiket, amit a partner vagy ért vagy sem.

Nézzünk most a csókok mögött lapuló szavakra és ismerjük meg partnereink valódi érzéseit!

Egy gyors puszi

A zárt szájjal adott gyors puszi, amely körülbelül 2-3 másodpercig tart egy kapcsolatban azt jelenti, hogy “jól érzem magam veled” , “imádom, hogy te vagy a párom”.

Egy romantikus csók

A lassú, finom és szenvedélyes csók a legromantikusabb. Ha az első randin ilyen csattan el, azt jelenti, szeretne a másik fél többet megtudni rólunk, több időt velünk lenni. Ha párkapcsolaton belül ilyen csattan el, az a törődést szimbolizálja.

Francia csók

Igazi szenvedélyes csóknak számít, ennél a csóknál a nyelvek is szerepet játszanak. Ez a “szeretlek” tökéletes kifejezése, a fizikai kontaktus provokálása.

Egy csók a homlokra

Finom és elegáns csók típusnak számít. Ha a partnered a homlokod csókolja meg, akkor biztonságban érzi magát és benned is megbízik. Pontos értelmezése szavakban: ” törődök veled és nem akarlak elveszíteni”.

Egy puszi az arcra

Ez a legjobb módja kimutatni valakinek, hogy tetszik. Az első randin például egy nagyon fontos lépésnek számít. A szavakban kifejezett jelentése: szeret téged a párod és azt akarja, hogy tudd, emellett te vagy neki a legszebb.

Egy csók a nyakra

Ez általában nagyon közeli érzéseket továbbít, a szenvedélyes szerelmet. Ha a partnered a nyakad csókolja meg, azt akarja kifejezni, hogy tökéletes veled és mély szenvedéllyel szeret téged.

Pókember csók

Ez a csók típus a Pókember című filmből kapta a nevét. A kinézete nem más, mint ha fekvés közben a partnered ellentétes irányból ad csókot a szádra. Jelentése: “A lehető legközelebb vagy a szívemhez.”

Hozzászólások: