3 csillagjegy, amely képes elrabolni más férjének a szívét

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy évtizedek óta tartó házasságok bomlanak fel. Hogy kinek a hibája, azt nincs értelme taglalni, de az biztos, hogy sokkal kevésbé vagyunk hűségesek, és kitartóak, mint nagyanyáink.

Sokan úgy tartják, hogy a nők a hibásak, mert ők, akik elcsábítják a hűséges(nek) tűnő férj szívét. Tény, hogy vannak olyan nők, akik akarva-akaratlanul igencsak tetszenek a férfiaknak.

Nézzük, melyik az a 3 csillagjegy, amely leginkább hajlamos arra, hogy elcsábítsa a férfiak szívét.

Ikrek

Kettős személyiséged miatt eléggé kiismerhetetlen, és veszélyes vagy, soha nem lehet tudni, hogy pontosan mi jár a fejedben. Néha úgy tűnhet, hogy csak egy mély barátság van közted, és az illető férfi között, máskor pedig nagyon titokzatosnak tűntök a külvilág számára. Ha megtetszik egy férfi, semmi sem akadályoz meg abban, hogy megszerezd. Az sem jelent gondot, hogy esetleg nős az illető…

Nyilas

Ha megszeretsz valakit, akkor azt addig “tartod szemmel”, amíg viszonzást nem kapsz tőle. Kihívó külsőddel, szabad, optimista természeteddel sok férfi tekintetét magadra vonzod. Ezért nem csoda, ha házasságtörőnek tartanak. Ha valaki megtetszik, akkor mindent megteszel annak érdekében, hogy megszerezd. Bizony, sokszor már a határaidat feszegeted.

Kos

Személyiséged egy igazi kihívást jelent a környezeted számára. Tele vagy energiával, és könnyen elvarázsolod az embereket. Mindent megteszel annak érdekében, hogy ne gondolják rólad azt, hogy kapcsolatromboló vagy. Nagyon fontos számodra, hogy tiszteletbe tartsd a játékszabályokat. Néha persze nálad is becsúszik egy-két baki.

Hozzászólások: