Egyik nap kirúzsoztam a számat, és ez történt

Hihetetlen, de egy élénk rúzstól egy csapásra megváltozott körülöttem minden!

20110930szeressaz1

Néhány napja ? tavaszi napsütés ide vagy oda ? igencsak bal lábbal keltem, tudjátok, egyike volt ez azoknak a napoknak, amikor az ember lánya legszívesebben egész nap ágyban maradna, csipsszel tömné a fejét, és sorozatokat nézne orrba-szájba. De persze ezt nem tehettem meg, ráadásul pont egy nagyon fontos sajtótájékoztatóval indult a napom, ahol nem lehet életunt képpel, ajakbiggyesztve üldögélni. Hosszas sminkeléshez nem volt energiám, feldobtam egy BB-krémet, egy szempillaspirált és a fiókban kotorászva kezembe akadt egy rúzs is, amit sosem viseltem még, mert ? bár nagyon tetszett ? túlzottan harsánynak ítéltem a színét. Ez volt az:

Annyiszor olvastam már, hogy az élénk színek jó hatással vannak a hangulatunkra ? gondoltam, adjunk neki, hadd szóljon, ma ezt fogom viselni! Kifestettem vele a számat, és (időrendi sorrendben) a következőket tapasztaltam:

1. Azonnal jobb fényben kezdtem látni a világot, ok nélküli bosszúságom, feszültségem enyhülni kezdett.

2. Az örökké mogorva szomszéd bácsi nem csapta rám a bejárati ajtót, hanem udvariasan előre engedett és hangos ?kezicsókolommal? köszönt a szokásos morgások helyett.

Hozzászólások:

3 thoughts on “Egyik nap kirúzsoztam a számat, és ez történt”

Comments are closed.