11 évesen esett teherbe a lány, megdöbbentő, hogy ki az apa!

A ma már 21 éves angliai lány sosem fog tudni teljes életet élni…

Tressa Middleton 21 éves angliai lány, akit annyi kegyetlenség ért már, hogy szinte lehetetlen, hogy normális életet élhessen.
De kezdjük az elején: Kislányként egy rövid ideig árvaházban élt, mert az anyja hajléktalan volt. Ezt követően Tressa és bátyja egy skót városba került.

14686824266159_72253200_db

Tressa itt 12 éves.

e15

“Már kilenc évesen olyan életet éltem, mint egy 20 éves. Inni kezdtem, drogokat fogyasztottam, idősökkel feküdtem le.” Tressa azt gondolta, hogy rá nem érvényesek a szabályok, nincsenek határok. Élte az életét, csakhogy nem volt egy normális gyerekkora. Tizenegy éves korában egy nagy sokk érte: a lány tesvére megerőszakolta őt egy épület mögött.

A kislány teste kezdett megváltozni és egy barátja hamarosan észrevette rajta, hogy valami baj van. Azt gyanították, hogy teherbe esett ezért elvégzett egy terhességi tesztet.

e26

És a teszt eredménye pozitív volt…

e36

A testvére természetesen nem akart gyereket, azonban 12 éves korában Tressának egy kislánya született. Két éven át titkolta, hogy ki a lány apja de végül az igazság napvilágra került, és a DNS vizsgálatok bebizonyították, hogy ki a lány apja. A fiút bíróság elé állították és négy év börtönre ítélték.

A képen Jason, a gyerek apja látható

e45

Tressa most új életet próbál kezdeni, erős személyiséggé vált és megpróbálja elfelejteni a múltját. A tragikus tapasztalatairól könyvet írt.

Ma 21 éves, és csak egyetlen kívánsága van

e55

Remélem, hogy a lányom egy nap meg fog bocsátani nekem. Azt akarom, hogy tudja, mennyire szeretem őt. Óriási kudarc lesz, amikor rájön a szörnyű valóságra, hogy a nagybátyja egyben az édesapja is. Remélem, hogy megbocsátasz, hogy felelőtlen voltam és sokat ittam abban az időben.

e65

Milyen szörnyű sors – nehéz elképzelni, hogyan élhet ezután normális életet Tressa. Az ilyen szörnyű eseményeket valószínű, hogy soha nem lehet teljesen feldolgozni.

Hozzászólások:

One thought on “11 évesen esett teherbe a lány, megdöbbentő, hogy ki az apa!”

Comments are closed.