MEG VAN A MEGOLDÁS REPEDEZETT SARKAKRA ÉS A BŐRKEMÉNYEDÉSRE!

A bőrkeményedés nagyon kellemetlen, ez nem csak esztétikai probléma, de járás közben is zavaró lehet. A repedezett sarkak miatt sok nő nem meri felvenni a kedvenc cipőjét, pedig van egy egyszerű módszer, amivel újra puhává és széppé varázsolhatjuk a bőrünket.

A bőrkeményedés leghatékonyabb ellenszere:

vegre-meg-van-megoldas-repedezett-sarkakra-es-borkemenyedesre-900x675

  1. Meleg vízbe öntsünk fél dl ecetet és ebbe áztassuk a lábainkat legalább 15 percen át, hogy a bőrkeményedés felpuhuljon.
  2. Attól függően, hogy milyen sok bőrkeményedés van a lábakon, törjünk össze 6-7 aszpirint és adjunk hozzá fél kiskanálnyi citromlevet és fél kiskanálnyi vizet, keverjük pépessé. Kenjük be ezzel a keverékkel a bőrkeményedéseket és a repedezett sarkakat, majd húzzunk zacskót a lábakra, vagy tekerjük be fóliával. Erre tegyünk egy meleg törölközőt és hagyjuk rajta legalább 15 percig. Majd langyos vízzel mossuk le és habkővel dörzsöljük át a bőrkeményedéseket és a sarkakat.
  3. Miután ledörzsöltük a felső bőrréteget, kenjük be a kemény réteget és a sarkakat friss citrom levével.

Az első kezelés után észrevehető lesz a különbség, a bőr megpuhul és már kevésbé lesz érzékeny, így a cipőviselet sem okoz majd fájdalmat. A makacs bőrkeményedés esetén többször meg kell ismételni a kezelést. Hetente egyszer alkalmazzuk, amíg a bőrünk újra szép és sima lesz.

Hozzászólások: