Kórházba került a Szulejmán sztárjának terhes felesége

Téli vakációra utazott a színészpáros, ám a Végtelen szerelem sztárjának várandós felesége nem volt kellőképp körültekintő, így kórházba kellett szállítani.

Burak Özvicit és felesége, a terhes Fahriye egy síelős kikapcsolódásra utaztak a törökországi Kartalkayába, ám nem lett jó vége a kiruccanásnak. Igaz, sokan alapból sem értették, hogy egy 7 hónapos várandós miért utazik el a hidegbe. Fahriye elment, és bár síelni nem síelt, mégis eleget volt kint a fagyos időben ahhoz, hogy lebetegedjen. Még az Instagramjára is vígan posztolgatott, aztán nagyon rosszul lett.

A megfázást nem sikerült kipihennie, hiszen napokkal később is nagyon magas volt a láza, így ő és férje úgy döntöttek, ideje szakemberek segítségét kérni. A színésznőt kórházba szállították, ahol kiderült, influenzás lett, amelynek gyógyulását nem könnyítette meg Fahriye hozzáállása, aki – a kicsit féltve – nem volt hajlandó gyógyszert szedni.

Természetesen felmerült a pletyka, hogy a történtek hatására esetleg a vártnál hamarabb ad életet a gyermekének, de cáfolták ezeket a híreket.

A gyerekkel minden rendben van. Szó sincs koraszülésről, mindenki nyugodjon meg” – mondta a leendő nagymama, majd mindezt megerősítette a Szulejmán sztárja, Burak is, hozzátéve: megtanulták a leckét, így majd csak a szülés után utazgatnak.

 

Forrás: Blikk.hu

Hozzászólások: