Mondják-e vagy nem a férfiak azt, hogy ?SZERETLEK??

Íme egy nagy dilemma minden nő számára, akik ha lehetne akár minden nap is, szeretnék hallani ezt a bűvös szót. Ami a férfiakat illeti számukra nagyon nehéz e szó kimondása, mivel az ő elméjükben ennek egészen más értelme van.

szeretle123

A legtöbb alkalommal, felhasználnak bizonyos dolgokat, amivel bebizonyíthatják, hogy szeretik a partnereiket anélkül, hogy még szükség lenne szavakra. Ők másképpen érzékeltetik azt a szót, hogy ?Szeretlek?. Fontos tudni mik ezek a tettek és azok értékelve legyenek.

Nagyon sok férfi nem szeret beszélni a szerelemről, mert nem tudják az elvárásoknak megfelelően kifejezni magukat. Annak ellenére, hogy vannak érzéseik, nagyon nehéz nekik szavakba önteni. A szerelem a férfiakat sérülékennyé teszi, veszélyeztetettnek, érzik magukat és e miatt sokszor, gyerekesen viselkednek. Soha nem tudhatod, mire számíthatsz velük kapcsolatban.

Ebből kifolyólag nagyon sok nő boldogtalan. Nem mondják ki pedig szeretnék, de sajnos a férfiak nagyon eltérő módon fejezik ezt ki. Egy nőnek mindig igazolásra van szüksége a szeretet férfi részéről abban, hogy őt igenis szeretik.

Általában egy ajándékkal mutatják ki érzelmeiket

A férfiak, egyszerű módon mutatják ki a szeretetüket a kedvesükkel szemben, ezek nem másak, mint az ajándékaik. A férfiak nagy részének az anyagi dolgok a kézzelfoghatóak, míg másoknál a virágok vagy a szerelmes üdvözletek a fontosak.

Más módja a ?Szeretlek? szó érzékeltetésének az, ha a szeretett személy az élete kritikus pillanataiban érzi, hogy mellette vannak. A tanácsok és a lelki támasz, amit a kedvesünktől kaphatunk, az megoldást jelenthet a legsúlyosabb probléma megoldásában is.

Féltékenység = Szerelem?

Hihetetlen, de sok férfinak a szerelem a féltékenységet vagy a birtoklási vágyat képviseli. Általában különös reakcióik jelentkezhetnek, ha veszélyben érzik magukat egy másik miatt. Bár ez nem normális dolog, de mégis elég gyakori jelenség a pároknál. Sajnos a nem megfelelően lereagált szituációk miatt nagyon sok nő úgy érzi, hogy ellenőrzés alatt tartják, és a dolgok rossz irányba terelődhetnek. A magyarázat egyszerű. E féltékenység az ő megfogalmazásukban azt jelenti ?Szeretlek?. Mivel a szeretett személyt nem akarják elveszíteni, ezért úgy érzik, hogy a féltékenység a legkézzelfoghatóbb megoldás.

Egy másik módja egy férfi bizonyítási szándékának a viselkedése. Érzékisége, az őrült vágya, hogy szeretkezhessen a partnerével a másik módja az érzelmei kimutatásának. A fizikai kontaktus bekövetkezte gyakorlatilag eltünteti az akadályt kettőjük között ami, lehetőséget biztosít, hogy elhitesse a partnerével menyire fontos az életében, és milyen jól érzi magát vele kettesben.

Egy másik lehetősége annak, hogy bebizonyíthassa a szeretetét- a vágya, hogy megismerhesse a családodat. Nagyon sok férfi kerüli ezt a dolgot, de ha mégis elhatározza magát, akkor azt jelenti, hogy nagyon biztos az érzelmeiben. Ez már egy komoly jele annak, hogy fontos vagy az életében.

Viszont léteznek férfiak, akik ki mondják azt, hogy ?Szeretlek?. Nyilvánvaló, hogy nagyon kevés az, aki ezt megteszi és ez részükről hatalmas erőfeszítést igényel. Mi alatt egyeseknek ez a szó egy életre való esküt jelent, mások számára egyenlő a veszéllyel.

Nagyon sok férfinak, az az érzése támad a ?Szeretlek? szó kimondása után, hogy az életüket ezzel a kedvesük kezébe helyezték, és ez még jobban megrémíti őket. Ugyanakkor arra is gondolnak, hogy nem a megfelelő pillanatban nyilatkoztak, és elutasításban lehet részük. Egyesek számára ez hűséget és bizalmat jelent, ami néha mégis, fenntartásokkal teli érzésbe megy át. Úgy érzik, hogy a ?Szeretlek? egy ígéretet jelent, és ha ezt megszegik szenvedni fognak.

Minden férfinak és nőnek külön-külön a szerelem mást jelent. Az érzések és az érzelmek egyediek, és mindegyik más módon próbálja bebizonyítani a szeretetét. A férfiak félnek a szenvedéstől, számukra a szerelem hatalmas dolog és sok esetben, ha szerelmesek lesznek, ez meghatározza az életüket.

A szerelem feltételezi az ajándékok és a ragyogó vakációk mellett az egyszerű kis dolgokat is, amiket előfordul, hogy elmulasztunk, vagy feleslegesnek gondolunk. Szerelmünket kifejezhetjük ezernyi szóval és tettel is. Mivel már meg szoktuk e dolgokat, és mindig többre vágyunk, sajnos sokszor elmulasztjuk mondani a kedvesünknek a másik varázsszót- azt, hogy ?Köszönöm?.

Hozzászólások: