EZ A SRÁC NEM BÍRTA SZÓ NÉLKÜL HAGYNI ÉS MOST LEÍRTA, MILYEN NŐRE LENNE SZÜKSÉGÜK A FÉRFIAKNAK!

Miklós a múltkori írásunkra reagált, amiben leközöltük Niki szavait, milyen férfire vágynak leginkább a nagy betűs Nők. Ezen felbuzdulva, és mivel joggal lehet a másik oldalt is kritizálni leírta, milyen nőre vágynak az igazi férfiak!

Niki nagy port kavart írásával. Volt, aki egyet értett, és volt aki hevesen ellenkezett, hiszen milyen jogon mond ítéletet az egyik oldal, mikor ott is lehet találni olyan nőket, akik csak kirakatbábuk.

Miklós így ír a Nőkről:

cica-png-1200x0_q85

“Reagálva Niki Palej 2016.07.23-ai bejegyzésére.

Kedves Lányok, Nők!

Nincs szükségünk több buta cicababára. Nincs szükségünk végletekig kipingált pofira. Sem pedig tetovált szemöldökre. Nem fogunk elalélni, ha 20cm-es magassarkúban tipegve teszitek tönkre rekord idő alatt a gerincoszlopotokat. A miniszoknya pedig nem elegáns. Nem tartjuk szexinek, ha egy lány nagyobb mennyiségű alkoholt fogyaszt és azt sem, ha káromkodik. De az szexi, ha egy nő tudja, mit akar. Vagy az, ha a konyhában otthonosan mozog.

Ha a lakásból képes otthont varázsolni. Ha visszafogottan és igényesen öltözködik. Ha nem egy sóska levél szárán él napokig, hanem úgy eszik, mint egy ember. Ha sportol – vagy ha nem. Csak szeresse, amit csinál és tudja, hogy mi az, amit szeret. És elmondja, hogy mi az, amit szeret.

A hisztit nem tudjuk és nem is akarjuk kezelni. Nem büntet minket, férfiakat olyan dolgok miatt, amit az előző barátja, a szülei, a barátnői, egy Facebook posztoló vagy a világ “tett” vele. Nem mondja meg, hogy mit és hogyan csináljunk. Mi férfiak vagyunk, mi tudjuk. Hagyjátok, hogy férfiak legyünk. Ti pedig legyetek nők! Szükségünk van rá, hogy szeressetek és elfogadjatok minket. Hogy támogassátok világmegváltó terveinket. Ha látjuk, hogy segítség kell Nektek, úgyis megteszünk mindent, ami tőlünk telik. Vagy még annál is többet. Védeni akarunk Titeket, és boldoggá tenni. A boldogságotok számunkra a legfontosabb. És amikor reggel mellettünk felkeltek, kócos hajjal, gyűrött pólóban és smink nélkül, higgyétek el, számunkra akkor vagytok a legszebbek.”

 

Egyetértesz Miklóssal? Akkor oszd meg gondolatait!

Hozzászólások: