Ismerd fel a jeleket: lehet rossz pasival vagy! Szakíts, amíg nem késő!

Néhány hónap randizgatás után kezdjük azt érezni, hogy a pasi, akivel együtt vagyunk, nem az igazi? Ha ezek közül a pontok közül több is igaz rátok, érdemes elgondolkozni a szakításon!

th-5440151c6527c

Azt vesszük észre, hogy esténként a kedvenc sorozatunk helyett mindig olyan filmet nézünk, amit a párunk választ? Vagy lemondunk a magassarkúról, csak azért, mert féltékeny lesz, amikor dögösen nézünk ki? Esetleg azt is mindig átgondoljuk, miket mondunk előtte? Ha egyre több dolog van, amiben nem egyezik a két fél, ideje feltenni a kérdést, hogy jó pasival vagyunk egyáltalán?

Lapos szexuális élet

Amikor alig várjuk, hogy végre együtt tölthessünk egy forró éjszakát a párunkkal, de hiába bújunk szexi fehérneműbe, ő inkább a kanapén nézi a meccset. Ismerős? Persze, nem kell minden este hancúrozni, de egy kiegyensúlyozott kapcsolatban a felek ugyanannyira kívánják egymást, és odafigyelnek a másik igényeire!

Úgy érezzük, mindenért mi vagyunk a felelősek

Azonnal fújjunk vörös riadót, ha folyton magunkat hibáztatjuk, ha a másik kiborul valami miatt! Ez azt jelenti, hogy csak arra fókuszálunk, hogy a párunk életében minden rendben legyen, miközben a saját érzéseinket háttérbe szorítjuk. Rossz napja volt a munkahelyén? Összeveszett egy haverjával? Nem gond, ha együtt érzünk vele, de ettől függetlenül nem nekünk kell a dolgokat rendbe hozni.

Egy kis egyedüllétre vágyunk, de a párunk minden percben velünk akar lenni

Szívesen kimozdulnánk a barátnőkkel, de a párunk ilyenkor mindig azzal érvel, hogy alig vagyunk együtt. Ha pedig megpróbáljuk neki elmagyarázni, hogy minden kapcsolatban szükség van egy kis külön töltött időre, akkor csak mélyeket sóhajt?

Folyamatosan kritizál

Nem tetszik a ruhánk, hogy áll a hajunk, miért azt a farmert vettük fel, nem vasaltunk, teregettünk stb. szépen. Ha folyton kritizál, inkább menjen útjára!

Hozzászólások: