ANNYIRA HATÉKONY EZ A RECEPT, HOGY AKÁR 10 NAP ALATT 10 CM-T FARAG LE A DERÉKBŐSÉGEDBŐL!

A HÍRES ORVOS, GYÓGYTORNÁSZ, IRINA STEFANOVSKI MEGOSZTOTTA AZ ÉRDEKLŐDŐ NAGYKÖZÖNSÉGGEL AZT A SZUPER EGÉSZSÉGES RECEPTET, MELY SEGÍTSÉGÉVEL CSAK ÚGY OLVADHATNAK LE RÓLAD A KILÓK. EGY NAP ALATT AKÁR EGY CENTIT IS CSÖKKENHET A DERÉKBŐSÉGED.

A csodálatos recept egyik legfontosabb alapanyaga a torma. Az egészséges gyökérzöldség nagy hatóerővel ösztönzi a szervezetet a fogyásra, és közben értékes tápanyagokkal tölti fel. Igen magas a C-, B6-, B-12-vitamin, vas, kalcium, magnézium és foszfor tartalma. 1500 évvel ezelőtt már az ókori görögök alkalmazták a tormát hátfájás, és súlyproblémák leküzdésére.

HOZZÁVALÓK:

  • 125 gramm torma
  • 3 citrom
  • 3 evőkanál méz

14716673444949_47769219_db

ELKÉSZÍTÉS:

Tisztítsuk meg a tormát, alaposan mossuk meg, reszeljük le. A citromokat is vágjuk apró darabokra, turmixoljuk le, és keverjük el a mézzel, majd a tormával is. Öntsük a keveréket egy üvegedénybe, és tároljuk a hűtőben. Együnk egy-egy kanállal naponta kétszer belőle étkezések előtt. Az eredmény tíz nap múlva már látható lesz. Javítja az agyi aktivitást, a memóriát, a látást és a hallást, és sokkal kellemes megjelenést kölcsönöz. Aki a tormás keveréket fogyasztja, mind fizikailag, mind pedig szellemileg, akár éveket is fiatalodhat.

A torma gyökeret a pincében nedves homokban tarthatjuk frissen, de, ha nincsen pincénk, tároljuk meghámozva fóliába csomagolva a hűtőszekrényben.

Hozzászólások: